Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

13.2.2018

Poni puomeilee


Toisinaan sitä eksyy satulassa aivan vääriin tehtäviin. Mutta mitäpä ponitäti ei poninsa parhaaksi tekisi? Hän jopa kantaa kentälle puomit ja lähes koskemattomat kavalettipalat, jotka kouluponi voitti viime vuonna ponibreederssistä. Nyt jos koskaan on aika aloittaa puomitreenit kotonakin.   

Kottilla on heikko vasen takajalka. Eikä sitä vahvisteta vain ajattelemalla. Harrasteponin elämässä se tuskin koskaan vaivaisi saati, että sitä edes huomattaisi. Kotti on kuitenkin enemmän kuin harrasteponi. Siitä on tarkoitus tehdä ihan oikea kilpaponi, tai no sitähän se on jo kaksi kokonaista kautta ollutkin. Niinpä kouluratsastaja sai hypätä pois mukavuusalueelta ja aloittaa sileän työskentelyn höystettynä puomeilla. 


Siitä on aikaa, kun olen viimeksi ylittänyt yhtä ainutta tikkua tuon ponin kanssa, tai ylipäätään minkään ponin kanssa. Viime kesänä tuli muutamia hyppyjä tehtyä Jamin kanssa, mutta kovin suurta esteratsastajaa minusta ei kyllä tällä menolla tule. Ponilla oli tosi hauskaa, minua lähinnä pelotti. Mutta puomit ovat edelleen kentällä, eli aiomme niitä jatkossakin hieman harjoitella, tuskin aivan jäätävän pahoja virheitä saan poniin ohjelmoitua?.. 


2 kommenttia:

  1. Ihanan eleettömän näköistä tuo sinun ratsastus! Ihan kivalta näyttää tuo meno muutenkin :) Tsemppiä teille helmikuun treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, esteily (edes puomit) ei ole enää minun juttuni ollenkaan. Taittovirheen ja lumisokeuden vuoksi en pysty hahmottamaan etäisyyksiä tai muutakaan oleellista, mikä puomien kanssa olisi hyvä pystyä tekemään. Niinpä mennään ponin taitojen varassa. Sillä onnekseni on taidot hyvällä mallilla :)

      Poista