Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

HILLSIDE FORGOTTEN GOLD


#HFG on juhannuksena 2016 syntynyt New Forest ori. Frodo on meidän oma varsaprojekti, jota on suunniteltu ja toivottu vuosia. Frodon suku sisältää mielenkiintoisia suoritusponeja kummaltakin puolelta. 

Isälinja
Frodon isä Vernons Vision on läpäissyt nuorten oriiden oritarkastuksen Englannissa vuonna 2013. Isä ostettiin nuorena Suomeen, sillä ei ole jälkeläisiä, eikä muita tuloksia Englannissa. Ori oli Vermon kansallisessa poninäyttelyssä 2014 LV, RP-Nuori, VV1 (GBR), BIS2 ja Ypäjällä 2017 LV, RP-Ori, VV1 (NOR). Oriilla on 7 jälkeläistä, joista 3 orijälkeläistä. Isä on ruunattu. 

Isänisä Fijal Jupiter ja isänemä Vernons Valeta  ovat menestyneet Englannissa näyttely- ja käyttöluokissa (useita Champion ja Reserve Champion -titteleitä Annual Show/Breed Showsta). Fijal Jupiterilla on 10 jälkeläistä, joista Vernons Vision on ainoa jalostukseen hyväksytty orijälkeläinen. Vernons Vision on Vernons Valetan ainoa jälkeläinen.


Emälinja 

Frodon emä Hillside Yavanna oli VSP nuori ja palkittiin I-palkinnolla 2008 Kansallisessa Poninäyttelyssä. Tammalla on kaksi jälkeläistä. 

 Emänisä Ellilän Bramble Coctail on palkittu usein rotunäyttelyssä I-palkinnolla (ruunattu). Se on palkittu AB-palkinnolla ja sillä on 24 jälkeläistä, joista yksi on Suomessa vaikuttanut jalostusorijälkeläinen (6 jälkeläistä). Ellilän Bramble Coctaililla on sama isä kuin Englannissa jalostukseen hyväksytyllä Lovelyhill Hendrixillä, jolla on 259 jälkeläistä.

Frodon emälinjassa on useita jälkeläispalkittuja tammoja ee. Elbereth AB-palkinto. eee. Kotimäen Lumiere A-palkinto. Sekä menestyneitä kilpaponijälkeläisiä. Emän Täyssisko Hillside Tintalle voitti Ponbreeders 2013 estepuolen. Fangorn (e. Elbereth) voitti 5- ja 6-vuotiaana Ponibreedersin askellajipuolen ja voitti 2016 Kenttäratsastuksessa hopeaa SM-kilpailuissa poneissa. Hillside Legolas voitti Ponibreeders 5v esteet 2015.

Frodo on suvullisesti siis varsin menestyksellisistä aineksista.


Saavutukset 

5.9.2017 Tamma- ja varsanäyttely Kouvola I-palkinto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti