Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

HILLSIDE FORGOTTEN GOLD
Jalostukseen tarjotaan:II palkinnon New Forest poniori Hillside Forgotten Gold 52 NF. 
Frodo astuu ensimmäistä kauttaan kotonaan Virolahdella, luomuna. 
Ori on tammojen käytettävissä kesäkuun loppuun asti.  
Tiedustelut ja varaukset oriista maaliskuun loppuun mennessä!

Hinnat: 
Astutusmaksu 250€ 
Varsamaksu 400€

Frodolla on näköä ja kokoa. Se on hyvä luustoinen, nuori ori, jonka isälinja on suoraan Englannista. Frodo on menestynyt näyttelyissä saaden kahtena vuotena I palkinnon. Se on äärimmäisen kiltti luonteinen ja yhteistyöhaluinen. Oriiseen saa tulla tutustumaan myös paikan päälle. 

Yhteydenotot puhelimitse 0404107132 / Mari Kettunen 
sähköposti mkriding@hotmail.fi
#HFG on juhannuksena 2016 syntynyt New Forest ori. Frodo on meidän oma varsaprojekti, jota on suunniteltu ja toivottu vuosia. Frodon suku sisältää mielenkiintoisia suoritusponeja kummaltakin puolelta. 

Isälinja
Frodon isä Vernons Vision on läpäissyt nuorten oriiden oritarkastuksen Englannissa vuonna 2013. Isä ostettiin nuorena Suomeen, sillä ei ole jälkeläisiä, eikä muita tuloksia Englannissa. Ori oli Vermon kansallisessa poninäyttelyssä 2014 LV, RP-Nuori, VV1 (GBR), BIS2 ja Ypäjällä 2017 LV, RP-Ori, VV1 (NOR). Oriilla on 7 jälkeläistä, joista 3 orijälkeläistä. Isä on ruunattu. 

Isänisä Fijal Jupiter ja isänemä Vernons Valeta  ovat menestyneet Englannissa näyttely- ja käyttöluokissa (useita Champion ja Reserve Champion -titteleitä Annual Show/Breed Showsta). Fijal Jupiterilla on 10 jälkeläistä, joista Vernons Vision on ainoa jalostukseen hyväksytty orijälkeläinen. Vernons Vision on Vernons Valetan ainoa jälkeläinen.


Emälinja 

Frodon emä Hillside Yavanna oli VSP nuori ja palkittiin I-palkinnolla 2008 Kansallisessa Poninäyttelyssä. Tammalla on kaksi jälkeläistä. 


 Emänisä Ellilän Bramble Coctail on palkittu usein rotunäyttelyssä I-palkinnolla (ruunattu). Se on palkittu AB-palkinnolla ja sillä on 24 jälkeläistä, joista yksi on Suomessa vaikuttanut jalostusorijälkeläinen (6 jälkeläistä). Ellilän Bramble Coctaililla on sama isä kuin Englannissa jalostukseen hyväksytyllä Lovelyhill Hendrixillä, jolla on 259 jälkeläistä.

Frodon emälinjassa on useita jälkeläispalkittuja tammoja ee. Elbereth AB-palkinto. eee. Kotimäen Lumiere A-palkinto. Sekä menestyneitä kilpaponijälkeläisiä. Emän Täyssisko Hillside Tintalle voitti Ponbreeders 2013 estepuolen. Fangorn (e. Elbereth) voitti 5- ja 6-vuotiaana Ponibreedersin askellajipuolen ja voitti 2016 Kenttäratsastuksessa hopeaa SM-kilpailuissa poneissa. Hillside Legolas voitti Ponibreeders 5v esteet 2015.

Frodo on suvullisesti siis varsin menestyksellisistä aineksista.


Saavutukset 

5.9.2017 Tamma- ja varsanäyttely Kouvola I-palkinto
22.4.2018 Ponioripäivät Ypäjä II-palkinto ja jalostusluvat 2018-2020. 
21.7.2018 Rotunäyttely Hamina I-palkinto, BIS III
2019 Pony näyttely I-palkinto, luokka voitto. Young champion NF. Paras suomessa syntynyt ori, paras NF ori. NF Champion. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti