Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

EPPO


Voiko lotossa voittaa useamman kerran? 

Eppo
s. 2002 (arvio)
tilasto
ruuna

Pieni n. 116cm, lähes musta poniruuna saapui perheeseemme kesäkuun lopussa, kesällä 2018. Eppo, kavereiden keskenkin ihan Eppo vain, vaikka työpaikallani asiakkaat sitä kovasti Empuksi yrittävät vääntää, on ostettu toimivalla "sikä säkissä" -metodilla. Aivan kuten Kottikin. Eppo on tyttärieni opetusratsuksi hankittu ratsu. 

Eppo on täyttänyt vaadittuja tehtäviään erittäin kunnioitettavasti. Se on kerennyt lyhyessä hetkessä opettaa ihmistaimille ratsastajan alkeita, aina kaikista askellajeista esteiden pariin asti, unohtamatta niitä kullan arvoisia käsittelytaitoja, joita ilman ei hevosnainen ole yhtään mitään. 

  
Eppon tehtävät meidän perheessä on vasta alussa. Eppo epäluuloinen on opettanut koko perheelle, kuinka tärkeää on hankkia ponin luottamus puolelleen. Eppo epäilee maailman olevan julma, mutta hieman arkailevasta luonteestaan huolimatta se on maailman paras lasten poni. Eppo on rehellinen työmies, se ei sikaile eikä hölmöile, vaikka pitäähän ratsastaja sopivassa kohtaa opettaa myös ilmakuoppia sisältävään laukkaan. Se liikkuu reippaasti eteenpäin ja onkin enemmän hirttämässä kaasia kiinni, kuin hidastamaan käyntiin saati pysähdyksiin. 


Eppo on kerennyt jo tutustuttaa ratsastajaansa kilpailujen maailmaan, saaden yli 80% tuloksen helppo D luokasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti