Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

4.2.2014

Hevosesittelyssä Simo ~ pieni paholainen!
Singleton
s.2011
ori
Suomalainen puoliverinen
I. Sancisco
EI. Weltmeyer

 


Simo on tällähetkellä tallin nuorin ja edustaa vielä hetken aikaa myös orikantaa. Pieni, suurella egolla varustettu kouluvarsa, joka vuotiaana liittyi joukkoomme. Simo on ostettu kouluhevoseksi, oikeaksi kilpahevoseksi. Sillä on luonne, suku ja ennenkaikkea liikkeet kuin luotu siihen hommaan. Kaikki on siis kiinni koulutuksesta, ainekset ovat valmiina.
 

Simo on saanut viettää varsan elämää varsana. Sen kanssa on vältetty kaikkea turhaa käsittelyä. Sukurasitteena on luonne, jonka kanssa ei voi leikkiä eikä kokeilla, asiat on tehtävä kerralla, jos ne välttämättä on tehtävä. Siksipä Simon koulutus on toistaiseksi vielä alkutekijöissään, lähinnä suunnittelu asteella. 

Keväällä, huhti-toukokuussa on sisäänratsutus, sitä ennen maastakäsin työskentelyä ja rutinoitumista työstekoon, jotta selkään on turvallista nousta. Kesäksi on laidunlomaa ja kasvamista, syksyllä jatkoa ratsunopissa. Jos kaikki sujuu hyvin ja hevonen kehittyy toivotulla tavalla, on harkinnassa kolmivuotiaiden ryhmäratsastusluokka Ypäjällä syksyllä. Päätavoite tällä nuorella miehellä on kuitenkin vasta 5-6vuotis kaudella nuorten luokissa, ja sen jälkeen juniorin ratsuna toivottavasti menestyksekäs ja pitkä kilparatsun ura.

Simon helmikuun tavoite on työskennellä maastakäsin kaksi kertaa viikossa, liina- ja ohjasajon alkeita.  

Simon helmikuun ruokalista: 
Vapaa heinä
2l. racing prix
gemuse Krauter kivennäinen
Valkuaislisä ja proteiini

Tavoitteena on saada Simolle riittävästi massaa ja hyvät lihaksen rakennusaineet kehoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti