Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

13.2.2014

Uusi tuttavuus ~ Premiera


Kun asiat alkaa repsahtaa, niin ne repsahtaa usein suuremmassa erässä. Näin kävi myös rakkaille ja kauan vaalituille Uunon suitsille. Neljä vuotta sitten Hihsissä tehty löytö, stübbenin ihanat, ruskeat perussuitset tulivat tiensä päähän; ensin poskiremmien katkeamisella ja lopuksi turparemmin hajoamisella.

Huonoksi onneksi Uunolle on muutenkin jo riittävän vaikeaa löytää sopivia suitsia, sillä sen pää on niin eriskummallisen kokoinen, mikään aikaisemmista yrittämistäni suitsista ei ole istunut ollenkaan Uunon päähän, paitsi nämä jo varsa aikana ostetut stübbenit.

Ihastuin netissä selatessani hollantilaisen Hypostoren sivuja, jossa oli megahienon näköisiä suitsia. Merkki oli minulle täysin tuntematon, Premiera. Kuvissa suitset vaikuttivat upealta, ihanan säihkyvällä otsapannalla ja leveällä turpahihnalla. Hintakaan ei ollut paha, alle 100€. Lisätietoa hakiessani näitä suitsia on suomessa myynnissä n. 150€. Sattumalta löysin facebookin kautta myynnissä olevat, aivan uudet Premiera imperia suitset, jotka pääsivätkin sitten meille.

Eilen Uunolle pikatestauksena suitsia sovitin, vaikka väri onkin tummanruskea, (olin siinä uskossa että kyseessä oli mustat suitset) ovat ne mielettömän hienon näköiset! Nahka on erittäin pehmeää, mutta pintavärjättyä, mikä aiheuttaa värin kulumisen nopeasti solkien kohdalta. Otsapannan säihkeistä yksi timantti oli jo tippunut, vaikka suitset tosiaan ihan täysin uudessa paketissaan, mutta onneksi se nyt ei sitten sen koommin näy, eikä kotioloissa haittaakaan. Koko osui täysin nappiin ja ratsastaessakaan hevonen ei ilmoittanut suitsien epäsopivuudesta. Nämähän ovat cob kokoiset. Yleensä cob koko on Uunolle pieni turparemmistä ja otsapannasta, mutta näissä kokoa riittäisi hiukan isommallekin hevoselle, joten full koko vastaavissa voinee olla valtava.

Kaikenkaikkiaan hinta/laatu suhde on ihan kohdillaan, itse 70€ köyhempänä, olen tyytyväinen ostokseeni ja aikomus on kyllä ostaa kisasuitsiksi samat suitset, mutta tokikin mustana. Suitset ovat erittäin kauniit, pyöreiksi ommeltua nahkaa. Turpahihna on oikeasti leveä ja paksu, sekä kunnolla pehmustettu; oikeasti pehmeä. Nahkan laatu on ehdottomasti parempaa kuin Nemon Kiefferin tai Simon Shöckemöhlen suitsissa, jotka tosin ovat huomattavasti kalliimpia. Erityisesti kiitosta täytyy antaa turparemmin pehmusteista, ne ovat oikeasti pehmeät, eikä lisä lampaankarvaa tarvita.

Voinen lämpimästi suositella kaikille merkkiä harkitseville. Edullinen hinta, laadukas nahka ja kauniit, ehkä jopa överit timantit. Ja ohjat kuuluvat mukaan! Mikä on ehdoton plussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti