Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

6.7.2014

Hiljaisuus on laskeutunut hetkeksi blogin ylle!
Olen ollut laiska ja saamaton, sillä en vain ole jaksanut kirjoittaa tänne mitään.
Viikon aikana on tapahtunut paljon, niin Simpalle kuin ihan yleisestikin. Tallin karvaiset korvat ovat varmistuneet talveksi, ja siitä pidemmällekin. Tähän kohtaan voisi sanoa "hupsista", mutta sitä ei tehdä, sillä ei tämä mikään "hupsis"-juttu ole. Pitkän harkinnan ja miettimisen tulos, siis oikeasti pitkän; vuosien. Ja kun oikea sattui osumaan kohdalle, niin..

Arvata jo saattaakin,  meidän perheeseen on tulossa uusi jäsen. Tästä kaverista en kerrokaan tässä kohta enempää; tapaamme Vermon kansallisessa poninäyttelyissä, jonka jälkeen blogi tulee Simon lisäksi seuraamaan aivan toisenlaisilla tavoitteilla olevaa projektia.


 Mitäs kuuluu simolle?

Simo lomailee tulevan viikon lopulle asti. Se oli selkeästi jo vähän pidemmän loman tarpeessa. Blogista puuttuu Simon kaksi treenikertaa, sen enempää sillä ei olla tehty hiljaiselon aikanakaan. Kumpikin kerta oli ratsuttajan luona. Ratsuksi kai tätä hevosta voi jo kutsua, johan se osaa mennä käyntiä, ravia ja laukkaa. Ravissa on jo hetkittäin löytynyt "flow". Hetkittäin tarkoittaa kahta-kolmea askelta. Hevonen on alkanut löytää tasapainoa ja keventyä edestä. Sen lisäksi se on alkanut liikkumaan ratsastajan kanssakin.

Simo tekee siis todella suuria harppauksia eteenpäin ratsu-uransa kanssa. En voi edes ajatella, kuinka ylpeä minun täytyy hevosestani olla. Se on vain niin mahtava! Ja nyt on ihan rehellisesti tunnustettava, ettei kamera ole ollut mukana, eikä varmasti vielä hetkeen tule olemaankaan.

 Vähän aikaa vielä harjoittelua hallintalaitteiden kanssa ja sitten onkin maastoilu-aika.

Simo, ensikertaa kentällä joulukuu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti