Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

22.9.2014

Lomalta onnea onkimaan!

Totuttu Suomalainen tapaan; hakataan päätä seinään, saamatta tulosta paremmasta. Itse olen liian laiska siihen. Tai sitten vain olen todennut sen olevan täysin hyödytöntä, päin vastoin, siitä on vain haittaa. 


Hevoset ovat minulle kaikkea muuta, kuin väline huipulle. Ne ovat ystäviä, joiden kanssa työskennellään hyvässä hengessä. Meillä täytyy yhdessä olla hauskaa. Ei pelkästään itselläni, vaan myös hevoslla. Jos jommalla kummalla, oli se sitten minä tai hevonen, ei ole kivaa, on tehtävä jotain muuta. Kun tehdään yhdessä töitä, kumpikin on samanarvoinen onnellisuutensa suhteen. Hevosen täytyy olla onnellinen ja iloinen työssään!Simo jatkoi työssään edelliskerran heikompaa menoa. Tai omalla mittapuullani se ei tuntunut hyvältä. Toki tämän hevosen kohdalla olen nostanut riman korkealle ja hevonen oli karvan verran riman alapuolella.
Mitään dramaattista heikkoa suoritusta hevonen ei ole tehnyt, se työskentelee mielelläänä ja oli oikein innoissaan, saadessaan pitkästä aikaa laukata ratsastajan kanssa. Laukka olikin parantunut huomattavasti, sillä sitä pystyi jo ratsastamaankin lyhyen sivun läpi.

pahoittelen laatua


Niinpä päätimme kokeilla onneamme jättämällä hevosen lomalle, sen sijaan, että olisimme jatkaneet työntekoa, etsien parempaa suoritusta. Hevonen ei selvästikään ollut saanut riittävää henkistä palautumista edelliskerran treeneistä. Toisaalta loman ajankohta oli otollinen myös laidunmahdollisuuden takia, sillä kelit vaikuttivat säätiedotusten mukaan laiduntamisen.

Simo onkin saanut latailla akkujaan laitumella. Ja kyllä sen on siitä huomannut, että nyt on tullut taas leikki-ikä takaisin, niin kovasti se on Kotteron kanssa päivät pitkät ottanut kilpaa. Aikaisemmin Simo ei jaksanut välittää Kotterosta sen koommin, mutta nyt ne leikkivät kuin pahaiset kakarat keskenään aamusta iltaan. Mikä on erittäin hyvä asia, että nuoret saavat purkaa itseään toistensa kanssa. Nemokin on välillä joutunut ottamaan osaa poikien leikkeihin, mutta vähemmässä määrin.

Lomalla ovat muutkini hevoset saaneet olla, syysflunssa saapui luokseni, mutta ei ole laisinkaan halukas poistumaan. Loppuviikosta pääsin jo liikkeellekin, kunnes se päätti tulla vielä uudelleen. Todella kivaa, NOT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti