Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

2.11.2014

Tervemenoa kisoihin 2015!Tässä vaiheessa vuotta, kun olisi aika alkaa suunnittelemaan ensivuotta, täytyy miettiä, tuleeko sitä ollenkaan kisojen kannalta. Ei sen takia, että hevoseni on kuntoutuksessa kuukausia, vaan sen takia, että tämän perheen rahahanat loppuvat jossakin kohtaa. Ne loppuvat heti, mikäli SRL:n uusin, täysin päätön ehdotus starttimaksun kaksinkertaistaminen toteutuu. Silloin loppuu minun haveet kisaamisesta!

Alun perin starttimaksu, 2€ piti olla väliaikainen ratkaisu. Väliaikanen mihin? Nyt tuntuu jo, ettei kellään ole edes muistikuvaa, mitä varten tuo starttimaksu edes tuli. Tuliko se sitä varten että yksi ratsukko oli väkisin saatava sponsoroitua tavan harrastekisaajan pussista MM-kisoihin? Vai siksi että piti kehitellä joku niinkin heikosti toimiva asia, kuin Kipa.

Tässä kohtaa saa jo miettiä, että mihinkä se kaikki muu raha on oikein mennyt, kun niillä ei ole saanut kustannettua, aina kaatuvaa kipaa. Ja missä oli sen GP-ratsastajan sponsorit, kun niitä on jo tuntiratsastajillakin nykyisin?

Aina niin rahan nälkäinen SRL saisi esittää julkikseksi rahavirtansa. Mihin he oikein tuhlaavat kaikki ne eurot? Missään se ei ainakaan näy tavan harrastelevalle kilparatsastajalle, päin vastoin.

Mitenkäs lupaukset kilpailumaksujen halventumisesta sitten toteutuisivat, kun SRL on haukkana kaksin kertaistamassa omaa osaansa, pelkästään jo jokaisesta startista? Otetaanko tämä kisaajille luvattu halventuminen sitten järjestäjän pussista?

Nopea lasku esimerkki konkretisoimaan asiaa. Nykyisin starttimaksu on siis 2€, ensi vuonna 4€ (jos tämä älyttömyys menee läpi!)

Ratsastajalla on käytössä kaksi hevosta, joilla hän ratsastaa kahdessa luokassa kummallakin.
Yhden päivän kisoissa starttimaksut ovat tähän mennessä olleet hevosta kohti 2 x 2€ = 4€
Kahdelle hevoselle se on tehnyt 4€ x 2 = 8€

Kahden päivän kisoissa starttimaksuista koostuu 8€ x 2 = 16€

Mutta aina niin ratsastajan etuja ajava SRL haluaa köyhdyttää ratsastajaa ensivuonna näin:
Yhden päivän kisoissa starttimaksut  hevosta kohti 2 x 4€ = 8€
 Kahdelle hevoselle se on tehnyt 8€ x 2 = 16€

Kahden päivän kisoissa starttimaksuista koostuu 16€ x 2 = 32€

Siihen päälle tulee tottakai vielä ne oikeat kulut, joilla ne kisat järjestetään eli lähtömaksut ja ilmoittautumismaksut. Tuo 32€ on puhdasta extraa, josta kukaan kisaaja ei oikeasti tulisi koskaan hyötymään yhtään mitään! Unohtamatta niitä muita maksuja, kuten seuran jäsenyys, kisaluvat, matkat ja majoitukset yms.

 Mikäli tuollainen ehdotus näkisi päivän valonsa, saisi kisat jäädä meidän osalta kokonaan ja SRL menettäisi lopullisesti yhden jäsenen. Ja asian tiimoilta keskustelua seuranneena, en olisi ainut. Toisaaltaa, kukaan ei onneksi ole puoltanut asiaa missään, joten tuon ehdotus ei tule päivän valoa näkemään, toivottavasti!

Täällä lisää aiheesta:
Hevostiimi
SRL

T. Hyvin närkästynyt ratsastaja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti