Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

31.12.2014

Blogi eilen, tänään ja huomenna!


Uuno, joulukuussa 2012
Blogin rekisteröityneiden lukijoiden määrä on joulukuun aikana enemmän kuin kaksin kertaistunut. Sen lisäksi yleinen kävijämäärä on noussut n. 50 kävijästä 300 kävijään päivässä. Blogissa on siis tapahtunut jotakin, joka saa ihmiset käymään täällä uudelleen ja uudelleen, koko ajan enemmän. Kiitos kaikille lukijoilleni ja kävijöille.

Mitä blogissa on tapahtunut? 
Joulukuussa blogissa oli joulukalenteri, joka omasta mielestäni ja muiden mielipeiden perusteella alkoi hyvin. Nemon sairastelu ja pieni työkiire kuitenkin lannistivat ideointia ja kirjoittelua, yritin kuitenkin loppua kohti taas petrata. Onnistuen kohtalaisesti. Tulos olisi voinut olla parempikin, jos päivässäni olisi ollut ylimääräisiä tunteja enemmän. 

Aktivoiduin kirjoittajan roolista myös lukijan rooliin, jolla oli ja on edelleen suuri merkitys siihen, että ihmiset löytävät myös minun blogiini. Minua kiinnostaa lukea etenkin nuorten hevosten blogeja, joten niistä saa vinkata.

Viimeisen viikon ajan blogini on myös löytynyt Hippolasta ja tekstejäni peukutettu moneen otteeseen etusivulle, kiitos siitä! 

On tietenkin myös otettava vähän kunniaa itselleni. Kukaan ei viihdy blogissa, jossa ei ole mielekästä luettavaa. Ainainen sama virsi - "kävin tallilla, ratsastin, meni ihan ok jne." ei sellainen kiinnosta ketään, ei ainakaan vieraita. Minun rekisteröityneistä lukijoista löytyy vain muutama tuttu, loput ovat minulle täysin tuntemattomia, joten blogin sisältö on siis kiinnostanut muitakin, kuin ystäväpiiriäni. 

 
Nemo 2007

Mitä takaan lukijoilleni jatkossa?
Pyrin kehittämään blogini sisältöä mielekkäämmäksi. Siksi olenkin ajatellut jatkaa "joulukalenteri-linjaa" ja kirjoitella tekstejä, jotka eivät varsinaisesti ole pelkästään siitä meidän arjesta ja tekemisestä. En kuitenkaan kirjoita niitä joka päivä, vaan sallin itselleni aikaa enemmän. 

Keskityn myös jatkossa paremmin puhtaaksi kirjoittamiseen. Aikaisemmin olen kirjoittanut tekstin, lukenut sen jollain tapaa "läpi" huomatakseni suuret virheet ja epämääräiset lauseet. Varsinaiseen oikeinkirjoitukseen en ole kiinnittänyt huomiota. Äidinkieli ei todellakaan ole ollut vahvinta alaani koulussa, enkä sitä sen jälkeen ole treenannut, joten virheitä on tulevaisuudessakin, mutta toivottavasti vähemmän. Yritän saada teksteistäni mahdollisimman helppo lukuisia, virheistä huolimatta.

Kuvattomat kirjoitukset ovat tylsiä, ainakin omasta mielestäni. Joulupukilta "huvipukilta" tyttäreni sanoin, loppui rahat kesken, tai kameran teko -linja meni rikki. Jokatapauksessa kameraa ei pukki tuonut, onneksi sentään avusti vähän rahallisesti. Uutta kameraa ei kuitenkaan vielä ole, enkä tiedä missä vaiheessa kerkeän tai edes haluan keskittyä sen hankintaan. Elämässäni on muutakin kuin bloggaaminen ja kuvauskaluston hankinta, joten räpsimme otoksia ja ikuistuksia edelleen vanhalla kameralla, joka ei ole optimi talvikeleille, pimeälle eikä oikeastaan liikkuvalle kohteellekaan. Tämän vuoksi kuvien laatu ei parane vielä muulla tapaa, kuin opettelemalla hitaasti paremmaksi kuvaajaksi, kalustolla jolla se on "mahdotonta". Blogissa siis on nähtävillä edelleen jo nähtyjä kuvia, koska talvikelit eivät ole otolliset kuvaamiseen. Yritän kuitenkin parhaani.

Simo alkuvuodesta 2014
Pyrin jatkossa kirjoittamaan myös etenkin Simon treeneistä ja kehittymisestä aktiivisesti. Samalla sivuten koko aihetta, nuoren koulutusta vähän tarkemmin, omien periaatteideni kautta. Sekä enenevissä määrin blogissa tullaan seuraamaan myös Gottfridin elämää, joka on ollut enemmän taka-alalla koko ajan, unohtamatta ollenkaan Nemoa. 

Ideoita ja kehitysvinkkejä saa antaa, mistä te todella haluaisitte lukea juuri minun kantani asiaan?
Muistattehan myös heittää vielä kysymyksiä kysymyspostaukseen, aikaa on tammikuun loppuun asti! 
Kommentointi on sallittu kaikille, sinne saa kirjoittaa mitä sylki suuhun tuo. Kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen, tähän asti kaikki on julkaistu! Sinun ei siis tarvitse rekisteröityä mihinkään, laittaaksesi kommenttia. Eikä laittaa kommenttia uudelleen, vaikkei se heti näykään.

Ja eikun lukemaan ja kommentoimaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti