Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

28.1.2015

Minustako esteratsastaja?


Palaamme takaisin vuoteen 2013, aikaan jolloin minulla oli kisaratsunani Uuno. Uuno, nimikin jo kertoo millaisesta kaverista oli kysymys. Ihan oikeasti. Sen näki kasvattaja jo ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin tuo syntynyt rautias varsa kertoi teoillaan olevansa, noh.. Uuno! 

Uuno vihaa kaikkea sinistä, oli se sitten sininen puomi, laine tai vaikka postilaatikko. Sininen on värinä se, joka saa Uunon kiertämään kesken kouluradankin paikan, jossa sininen laine on maneesin reunalla säilytyksessä. 


Uuno on maailman hitain, laiskin ja tahmein hevonen. Sillä ei ole kiire mihinkään, se ei ikinä kuumu tai mene liian lujaa, ei edes silloin kun innostuu, eikä varsinkaan silloin kun jännittyy. Yleisön edessä, keskellä esteiden sekamelskaa Uuno on kaikkea muuta kuin parhaimmillaan. Sillä menee pasmat sekaisin, täysin. Uunomaiseen tapaan tilannetta selvitellään muulla kuin vauhdilla ja vaarallisilla tilanteilla. 


Kommentaattoreina videolla on valmentajani sekä mieheni, ja joitain vieraita ääniäkin siellä on. Kovin on luottavainen ja kannustava taustatuki! 

Uuno on hyväsydäminen ja ihana hevonen, ei vain oikein estehevonen.. 


Tekstin kuvitus on JB Kuvauksen käsialaa! Kuvat ovat meidän viimeisistä estekisoista ja hevosen elämän viimeisistä hypyistä, Kotkasta kesältä 2013. Esteura päättyi neljään hyväksyttyyn rataan, kahdelta päivältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti