Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

1.2.2015

Motivaatioleirille

Lihaksia, kuntoa,
voimaa, mielenvirkistystä
Siinäpä sitä on, tavoiteltavaa ja työmaata helmikuuksi! Simolle ja Kotille, kummallekin on varattu paikka motivaatioleirille, maastoon. Kenttää käytetään ensikuussa vain ruunikoiden tarhailuun ja Nemolla humputteluun, nuoret saavat työskennellä muualla. 
Kotti kolme vee, saa maastoilla kolme kertaa viikossa, lyhyitä maastolenkkejä ratsain ja maasta. Kottin kanssa tarkoitus on vain opetella vähän työntekoa ja ratsun alkeita, kuten eteenpäin ja pidättävät avut, sekä käydä askellajit läpi. Missäpä se onnistuisi paremmin, kuin maastoillessa? 

Simo neljä vee, saa maastoilla useammin, pääsääntöisesti liikkua joka päivä jollain tapaa, jotta maastoilu on turvallista. (seisomispäivien jälkeen se ei aina ole..) Simon kanssa pääteemana on lihaksiston ja kunnon kasvatus pitkillä maastokävelyillä. 
Helmikuu vietetään siis varsin puskaillen, toivottavasti haluttua tulosta tehden. Maastoilussa on se hauska puoli, ettei ympärillä vilistävien puskien tarvitse sammaloittaa ratsukkoa, vaan sielläkin puskien seassa voi tehdä kaikkea mitä kentälläkin; väistöjä, taivutuksia, suoristuksia, siirtymisiä, kokoamisia, lisäyksia ja siis ihan kaikkea! Ja välillä ihan oikeasti irroitella, (muutakin kuin kuolainta) !

Siis kireä pipo venytetään löysäksi ja tulevat kouluratsut saavat puskautua ja tutustua luonnon ihmeisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti