Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

11.3.2015

Kouluratsut vaihtaa viihteelle, ensi kertaa tänä vuonna


 Tarvitseeko huomisen treeniä valoittaa enemmän? Karsinakylttien tekstit taitaa nyt olla ainakin kohdillaan! 

Huomenna on siis luvassa puomitreeniä, sekä Simolle että Nemolle. Eikä Kottikaan jää tästä kivasta paitsi, tosin Kotti saa vielä ikänsä mukaan tehdä kaiken ilman ratsastajaa. Simolle ja Nemolle on jo kenttä viritetty treenikuntoon, puomikalusto raahattu kentän laidalta aitojen sisään ja tehtäväkin valmiiksi tehty, eikun baanalle! 

Puomeja on kaksi peräkkäin ravivälillä; 1,2 metrin välein, välissä on 6 metriä eli viiden puomin puomiton väli, jonka jälkeen taas 1,2 metrin välillä kaksi puomia. Sivuilla on puomit johtamassa meitä oikeaan suuntaan, lähinnä Simolle avuksi, mutta ei ne pahaksi ole Nemollekaan. Puomien väli on arvioitu aika pieneksi, mutta mieluummin lyhyellä välillä, jossa tehtävä ei mene mahdottomaksi, vaikka virheitä tulisi, kuin liian pitkällä välillä, jolloin virheen kohdalla olisimme pulassa. Tuosta on helppo Simon rohkeuden mukaan pidentää väliä.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, innolla kohti huomista! 2 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko liittyä lukijaksi, sun blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja kirjoitat tosi hyvin! :) Tosi kivannäköinen tää sun nuori pv! Jos kiinnostaa tsekata niin oon just aloittanut itsekin kirjoittamaan blogia uudesta hevosestani, löytyy osoitteesta http://faniunelma.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa!
   Kävinkin katsomassa blogia, todella kivan oloinen, aion jäädä seurailemaan! :)

   Poista