Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

17.4.2015

Viisi hammasta kevyempänä


Tänä aamuna, lähes ennen auringon nousua, saapui eläinlääkäri helpottamaan ponin tuskaa. Hampaat eivät halunneet irrota ilman apua. Onneksi toimenpide on hyvin helppo, ensin puudutusaine vaikuttamaan, tahnaa joka kuulemma maistuu vesimelonilta. Ponin mielestä varsin omituisen makuista mönjää, jonka jälkeen rauhoittava annos ja hommiin. 

Hampaat irtosivat hyvin helposti, kaikki irrallaan olevat neljä etummaista hammasta. Sen jälkeen katsastettiin vielä ponin takahampaiden laita, suunavaajan avulla. Takahampaistakin yksi lähti varsin pienellä käsin heiluttelulla, mutta muut hampaat olivat visusti kiinni. Nyt toivottavasti taas ruoka maistuu paremmin ja elämä on kivempaa! 

Eilen meillä oli vähän erilainen päivä. Mieheni kävi tekemässä kentälle radan, ponin pientä mieltä järkyttämään. Mukaan mahtui myös mm. vesimatto, jossa oli vettä. Poni ei ollut koskaan tällaista nähnyt, muttei sanonut siitä oikeastaan mitään. 


Mahtava poni, jotain on tehty oikein. Vielä viime syksynä poni ei tullut edes liinanpäässä ihmisen luokse ja jännitti kaikkea uutta! Tätä me treenasimme vasta ensimmäistä kertaa, joten suoritus on varsin hyvä.

4 kommenttia:

 1. ihana Kotti! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä olet ammatiltasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallista tutkinto todistusta ei ole mistään ;) raoh. Opinnoista vähän suorittamatta.. Mutta myyjänä mennään tällä hetkellä :)

   Poista