Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

18.5.2015

Playsson.net ~ Come together


Nyt se on avattu ja meitä voi jatkossa seurata myös uuden portaalin kautta. Playsson.net -portaalin sisältö on  on suunnattu erityisesti aikuisharrastajille, kilparatsastuksesta kiinnostuneille, hevosalalla työskenteleville ja opiskeleville, mutta myös kaikille muille hevosharrastajille. Tutustu portaaliin tarkemmin tästä linkistä. PLAYSSON.NET Odotan innolla mitä kaikkea uutta tämä tuo tullessaan.

MKriding -blogi jatkaa samanlaisena kuin tähänkin asti. Blogi siis kertoo edelleenkin omasta harrastuksestani, hevosistani ja erityisesti nuorista ratsun aluistani. Samalla etsien vielä sitä todellista suuntaa ja persoonallisuuttaan. Ennen kaikkea kirjoitan blogiani edelleen erityisesti itselleni ja jatkan blogini kanssa sitä omaa juttuani. Tämä on edelleen se minun blogini, käsialani ja ajatukseni. Kirjoitan siis aiheesta ja aiheen vierestä, treeneistä, hevosista ja kaikesta joka koskettaa minua jollakin tapaa,aiheena hevoset. Blogi löytyy jatkossakin samasta osoitteesta.


Mistä tämä blogi kertoo ja kuka sitä kirjoittaa?

Blogin takana on 24-vuotias äiti, vaimo ja kouluratsastaja. Ihminen, jolle läheisimmät ovat kaikki kaikessa ja ystävät arvokkaita. Omia hevosia on useampi, jotka asustelevat omassa tallissamme. Suurin mielenkiinto on nuorissa nelijalkaisissa, niiden kouluttamisessa ja kehittymisessä. Luonteeltani on määrätietoinen, periksiantamaton ja omasta mielestäni myös jollakin tavalla hauska persoona.

Hevosia löytyy laidasta laitaan;
Pieniä hevosia pienille ratsastajille ja suuria hevosia suurille ratsastajille. Nuoria hevosia nuorille ratsastajille ja vanhoja hevosia vanhoille ratsastajille. Terveitä hevosia terveille ratsastajille ja vikaisia hevosia vikaisille ratsastajille. Kilttejä hevosia kilteille ratsastajille, tuhmia hevosia tuhmille ratsastajille. On kokeneita ratsuja kokeneille ratsastajalle ja kokemattomia ratsuja kokemattomille ratsastajille. Ja niille ihmisille, jotka eivät ole hevosta ikinä nähneet, löytyy meiltä hevosia jotka eivät ole ihmistä ikinä nähneet!

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! Kommenttiboxi on edelleen avoin kaikille, joten keskustelua saa jatkaa siellä ja ottaa rohkeasti kantaa. En pure, enkä potki. Sylkeä saatan, mutta älä huoli, näyttö estää sen päätymistä naamallesi! ;)

Hyvää alkanutta kevättä kaikille, toivottavasti viihdyt blogissa!

 HOXHOX. Portaalin avajaisten kunniaksi JUST DRESSAGE antaa 10 % alennusta koko seuraavasta tilauksesta! Tarjous voimassa 31.5.2015 saakka, myös tilaustuotteista. Tarjous ei koske rehuja, lisäravinteita tai alennustuotteita. Alennuksen saat käyttämällä verkkokaupan kassalla koodia JDale0515.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti