Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

16.6.2015

Yhteistyö Gneisan kanssa
Elämäni ensimmäinen yhteistyökumppani blogilleni on Gneisa. Gneisa myy luontaistuotteita eläimille ja ihmisille. Valikoimista löytyy keraamiset tuotteet Back on track ja W-healing. (Kesäkuun ajan kaikki back on track -tuotteet -20% Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Huom. kaikki hevostuotteet saatavilla, laita suoraan viestiä info@gneisa.fi mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy nettikaupasta! Tilauksesta myös tuotteet ihmisille ja koirille. )

Gneisan valikoimista löytyy Better Choice -yrttisekoitukset ja irtoyrtit hevosille sekä Chia de gracia luonnonrehuseokset, hevosen luonnolliseen hyvinvointiin, vatsan kautta. Unohtamatta Makanan MSM-jauhetta. Better Choice yrttisekoituksissa ei ole säilöntäaineita eikä suolaa. Yrtit ovat pakattu muovipusseihin. Mukana on tuoteselostus, jossa sisältö on mainittu 100%. Yrteistä löytyy apu moneen ja korvike useimmille teollisille rehuille, jotka sisältävät synteettisiä ainesosia.
 
Gneisalta löytyy myös luonnollinen vaihtoehto suolalle - Himalajasuola. Ruususuolaksikin kutsuttu suola on puhdasta, käsittelemätöntä suolaa, toisin kuin valkoinen suola. Himalajasuola on hyvin mineraalipitoista ja ainakin meidän hevosille hyvin maistuvaa. 

Valikoimista löytyy myös ulkoiseen hyvinvointiin pihka- ja tervatuotteita sekä linimenttejä ja paljon muuta! Nettikauppa on auki 24/7 joten ostoksia voit tehdä koska vain.

Saimme Simolle ensimmäisenä kokeiluun Better choice Detox 1 ja 2 -puhdistuskuurit, joista tulossa lisää infoa, kunhan läsipää on saanut kuurit syötyä. Yritän kirjoittaa kokemuksiani yrteistä mahdollisimman kattavasti. Yrttien ja luonnontuotteiden käyttö hevosen ruokinnassa on minulle uutta ja olenkin innoissani tästä yhteistyöstä, jossa pääsen avartamaan maailmaani ja hevosteni hyvinvointia minulle ennestään tuntemattomilla hoitotuotteilla.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut yhteistyökumppanista! Ehdin jo innostua BOT-tuotteiden tarjouksesta, mutta ei Gneisalla ilmeisesti olekaan myynnissä muita kuin hevosille suunnattuja BOT-tuotteita. No, ainakin omat rahat säästyvät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatavilla on myös ihmisten ja koirien tuotteet, ovat vain tilaustuotteena - ei varastotuotteita. Viestiä vaan laittamaan! Itse harkitsen vakaasti tuohon kipeän koiven jalkaan sukkaa, jos saisi tuon ikiturvotuksen ja kivun pois.

   Poista
 2. kiva mainosblogi sulla nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no sehän kiva! Kuvittelin siihen tarvittavan enemmän kuin yhden mainoksen. Toisaalta onko se keltään pois? Jos joku asia ei kiinnosta, kuten yhteistyöpostaukset, ei niitä tarvitse lukea. Helppoa eikö?

   Poista