Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

22.7.2015

Kahdeksan vuotta kavioliittoa


 Se alkoi 20.07.2007 - ikimuistoinen päivä, jolloin en ollut varmastikaan ainoa, joka solmi jonkilaisen liiton. Minä solmin kavioliiton, ison tähtipäisen ruunikon kanssa. Hevosen, joka on ehdottomasti elämäni hevonen, vaikka ei täyttänytkään kuvitelmia omasta hevosesta. 
 

Tuon hevosen kanssa tuli yhdessä elämisen riemua täyteen kahdeksan vuotta. Se on 1/3 elämästi, hevosen elämästä huomattavasti enemmän. Olemme kasvaneet ja oppineet yhdessä paljon. Niin paljon, etten voi kuvitella kenenkään muun nelijalkaisen opettavan yhtä laajalla kirjolla asioita, opettamaan sitä, millainen eläin hevonen on. Jokainen hevonen opettaa kyllä, mutta tällaisen opettajan saappaat ovat auttamatta liian suuret, kenelle tahansa. 


Kahdeksan vuotta pitävät sisällään paljon iloja ja suruja, onnistumisia ja epäonnistumisia. Ne ovat kuitenkin olleet elämä suurimmat vuodet. Niiden aikana on tehty valintoja, jotka käsittävät koko elämäni. Niiden aikana on perusttetu perhe, muutettu pois lapsuuden maisemista. Niiden aikana on menty naimisiin, siis kahden ihmisen väliseen avioliittoon ja solmittu uusia  kavioliittoja. Niiden aikana on ennen kaikkea tehty elämässä suurimmat valinnat. Ja tuo sama hevonen on pysynyt rinnallani jokaisessa päätöksessäni, elämässäni.
 

Nemo <3

5 kommenttia:

 1. Oma hevoseni näyttää hiukan samalta. Kavioliittossa ollaan oltu vasta 3kk, mutta yhteistä matkaa ollaan kuljettu 2v ja pari päivää. Ensimmäinen oma hevoseni (vaikkei minulle pitänyt koskaan tulla sellaista) ja huikea opettaja. Tälläisiä ei saa rahalla... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Oikeanlaiset hevoset ovat kyllä kultaakin kalliimpia! Onnea sinulle ja hevosellesi kavioliittoonne, on tämä oma hevonen kyllä etuoikeus ja kunnia. :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihana ulkoasu, varsinkin banneri :3 Ja ihana hevonen ♥

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei, blogissani olisi haaste sinulle! :)
  http://vuonoputte.blogspot.fi/

  VastaaPoista