Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

13.8.2015

Maasta se pienikin ponnistaa


Meidän "dressage"-areena on ollut viimepäivinä kaikkea muuta kuin sitä. Kun puomit kerran kannetaan kentän ulkopuolelta aidan sisälle, niin käytetään niitä sitten kerralla kunnolla. Niinpä Kottikin pääsi esteilyn makuun taas pitkästä aikaa. 

Poni tykkää hyppäämisestä ihan mielettömästi ja nyt lähenevät laatuponikilpailut antavat taas hyvän syyn hypyttämiselle. Täytyyhän ponin vähän saada hioa tekniikkaansa ennen näytönpaikkaa. Ja jollain tapaa minua itseäni hieman mietitytti laattareissa vaadittu korkeus, joka Kottin kokoiselle ponille tänä vuonna on 90cm. No ei mietitytä enää, sillä korkeus ei todellakaan ole ongelma. Minun täytyy vain hyväksyä se, että olen tullut vanhaksi, kun pikku ristikot alkavat tuntua jo ylitsepääsemättömiltä!


Edeltävänä päivänä oripojasta otimme kuvia, vaikka poni onkin vähän huonossa kasvuvaiheessa taas. Kuka lienee sille sanonut, että kilpailut lähestyvät, mistäs meillä viime vuonna lähtö jäikään kiinni? Niin siitä älyttömästä kasvupyrähdyksestä. Mutta ponin rakennekuvat ovat siis päivämäärältä 11.8.2015, jolloin kolmivuotias ori näyttää tältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti