Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

22.8.2015

Täällä taas - uuden ulkoasun kera!


 Blogi koki pienen hiljentymisen ja sulkeutui yleisöltä hetkeksi. Syy on hyvin yksinkertainen, sillä meillä oli ulkoasun uudistus, jolle täytyi antaa työrauha.  Edellinen ulkoasu oli omaa käsialaani, mutta se oli ollut jo kauan ja alkoi omissa silmissäni näyttämään pölyiseltä. Vaikka siitä kuinka yritin pyyhkiä pölyjä silloiin tällöin, ei se enää miellyttänyt banneria lukuunottamatta silmiäni. Mutta samalla minun oli myös todettava itselleni, etten ole mikään taidokas tällaisissa asioissa, joten tarvitsin ulkopuolisen apua. 

Blogi solmi jokin aika sitten yhteistyön Lunar Graphics - Veera Junttila -kanssa ja lopputulos on varsin silmiä miellyttävä. Toivottavasti myös te lukijat pidätte blogin muuttuneesta ulkoasusta!

6 kommenttia:

 1. Upea ulkoasu, mutta vähän tyhmää että melkein "samanlainen" kuin Heidin nelivedot -blogissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ai, no mutta sillehän minä en mahda mitään. Nämä on saman tekijän käsialaa, joten johtuisikohan siitä, että tyylillisesti ovat saman tapaisia? Itse en kyllä samanlaisena näitä näe ollenkaan. 😊

   Poista
 2. Tosi hieno ulkoasu! Mietin heti että pitäisikö tilata tuolta, kun en ole saanut itse muutoksia aikaiseksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä kannattaa Veera on taitava ja tekee juuri sellaisen kuin haluat :)

   Poista
 3. Tämä ano ei kyllä näe mitään samankaltaisuutta em. ulkoasuissa... :) Uusi ilme on kaunis, selkeä ja tyylikäs, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! En näe minäkään, tässä ulkoasussahan ei entiseen nähden ole kuitenkaan tapahtunut hirmuisesti muutoksia, vain värimaailma ja piristystä. Suuret elementit ovat pysyneet paikallaan :)

   Poista