Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

10.11.2015

Perfektionistin vapaapäivä

Pääasia kaikessa on, että homma on kivaa! Nyt se on, sekä hevosesta, että ratsastajasta. Ei takkuilua eteenpäin menossa, (jarruissa tosin oli jotain sanomista). Hevonen liikkuu, liiankin innokkaasti, mutta  minulle on tullut takaisin se minun oma Simo! 

Vaikka ferrarilla ajo,  näin kuukauden lepäilyjen jälkeen, ei vielä kolmannellakaan koeajolla ole täysin holtitonta, on se silti hauskaa. On hauskaa, että hevonen vastaa pohkeeseen, liiankin innokkaasti, mutta se on ferrareiden tyyppivika, josta ei saa valittaa. Ei haittaa, että välillä olemme päät pilvessä, kummallakin, tosin eri syistä. Ei haittaa, vaikka kuukauden lepäily näkyy ratsastettavuudessa, lihaksissa ja oikeastaan kaikessa, etenkin omassa ratsastuksessa. 

Vaikka olisin ratsastuksen jälkeen voinut olla enemmän itseni tyylinen, tyypillinen tyytymätön suomalainen juntti, joka ei nää, kuin negatiivisuudet, olin jotain muuta. Olin tyytyväinen hevoseeni, ja osittain myös itseeni. Sain pipon löysemmälle, iloitsin ihanista hetkistä ja siitä, että ruuna reipas on taas reipas ruuna. Vaikka 90% menosta oli jotain hallitsematonta kaahatusta, molemmillta osapuolilta, oli meillä kummallakin 100% hauskaa!

Ja nyt vielä pää pilvissä, voin laittaa päivän kuvasaldoa julki. Voitteko kuvitella, nähtyäni nämä kuvat, olen siltikin tyytyväinen meihin. Itseeni ja hevoseeni! En usko, että luonteeni perfektionistinen puoli viettää vapaata kovinkaan kauaa.. 


Välillä on hyvä antaa lisää karusellirahaa

12 kommenttia:

 1. Mukava postaus :)
  Seurailen blogiasi säännöllisesti, ja ainoa mikä on harmittanut, on usein melko negatiivinen sävy. Mutta - perfektionisti ymmärtää toista ;)
  Anna itsellesi vähän höllää; vastoinkäymisiä teillä on riittänyt, mutta kehitystäkin tulee jatkuvasti, nää sekin! :) Tsemppiä talveen ja rapsut poneille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Välillä on vaikeaa huomata sitä kehitystä arjessa, mutta muistellessa aikaa parinkin kuukauden päähän, huomaa aina, että jotain on tapahtunut.

   Perisuomalainen negatiivisuus on niin selkärangassa ;) ja kaiken pitäisi olla aina täydellistä. :P

   Poista
 2. Tyytyväisen näköinen hevonen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitkästä aikaa se oikeasti on innoissaan menossa ja yrittämässä :)

   Poista
 3. Jee, ruotsalaista asennetta lisää vaan! Ei näiden kanssa muuten jaksa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kotoisin "entisen" eu:n itäisimmästä pisteestä, sieltä Suomi-neidon persuksesta, jossa ruotsikin kuulostaa kiinalta. Arvaa vaan onko aseteet rantautunu yhtään sen paremmin, kuin kieli? Onneks olen muuttanu vähän lähemmäksi ruotsinkielistä aluetta, saa paremmin positiivisesta asenteesta kiinni ;)

   Poista
 4. On kyllä todella tyytyväisen näköinen ratsukko kuvissa! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Karusellirahaa! :D Vauhdikasta menoa - ihanalla asenteella. Jeee! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mainion näköinen nuori hevonen, ja hyvä työskentelymuoto. Hiljaa hyvä tulee ja vaikkei täydellistä tulisikaan niin upea sun hevonen on silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Meillä on ollut tuon muodon kanssa ongelmia sisäänratsutuksesta lähtien. Tuppaa mielellään menemään liian paketissa, ja kuolaimen alle. :/ Mutta onneksi pikkuhiljaa alkaa menemään parempaan suuntaan :) Upea se on, kun vain saisin annettua arvoisensa kohtelun ja koulutuksen:)

   Poista