Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

21.11.2015

Siellä mekin olemme!


Joskus on niin kovasti kehuja saatu ryhdikkäästä istunnasta,  hiljaisesta jalasta ja mukautumiskyvystä. Hah,  niistä on aikaa, toisista enemmän, toisista vähemmän, mutta kovin paljon ei kehuja voi istunnastani enää saada. Se on mennyt koko ajan huonommaksi, eikä se siitä itsestään parane, ei vaikka tiedostan ongelmakohdat. Ongelman tiedostaminen ei auta, se on sama asia, kuin toteaminen, että ovi on lukossa. Et saa ovea auki sillä,  että tiedät sen olevan lukossa. Tarvitset avaimen, jotta saat lukon auki. Sama koskee minun istutaani.  Tarvitsen avaimen tai avaimia, jonka avulla voin lähteä muuttamaan istuntaani paremmaksi.  Minulla ei niitä avaimia ole itselleni antaa, vaan ne täytyy saada jostain muualta.

Ei riitä, että minulle todetaan "istu pystyssä, jalka alas, rento käsi" koska kyllähän minä itsekin sen tiedän, että niin pitäisi tehdä ja olla. Tarvitsen ne avaimet, jolla pystyn istumaan pystyssä, jäntevänä,  mutta rentona. Jos koitan vain kurkottaa kaulan kirahviksi taivasta kohti, koska täytyy olla pystyssä, jännittyy koko muu kroppa kaulasta alaspäin. Se ei oikein ole kuitenkaan se tarkoitus.

Istuntani on mennyt huonommaksi toisen lapsen jäljiltä. En ole saanut kroppaani täysin haltuuni, löytänyt niitä keskivartalon lihaksia, eikä ryhti ainakaan pientä nyyttiä kantamalla parantunut. Minun istunnassani on paljon puutteita. Siellä on korjattavaa ihan pikkuvarpaasta silmäripsien kaarevuuteen ja kaikkea siltä väliltä. Eikä se yhdellä istuntaklinikalla tule kuntoon, se on  selvä juttu. Mutta avaimia sieltä voin saada tulevaisuutta varten ja töitä se vaatii jatkossakin.

Olemme siis Simon kanssa 29.11.2015 Aulangolla playsson.netin järjestämällä istuntaklinikalla viimeisessä ratsastusryhmässä. Meitä saa tulla moikkaamaan paikan päällä.

Saas nähdä kuinka Simon kanssa selvitään, mutta ennen kaikkea tämä on taas hevoselle äärettömän hyvä tilaisuus tulevaisuutta varten.

Onko joku teistä lukijoista tulossa paikalle katsomaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti