Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

24.11.2015

Talven ilot


Kottin kanssa nautiskelimme lumesta, jota saimme vihdoinkin tänne meille. Laitumella oli hiukan enemmän tilaa baanailla ja pikkuruinen ponipallero otti siitä kaiken ilon irti. Vaikka ponilla on ratsastettukin syksyn aikana yhden käden sormilla laskettavan määrän verran, ei se estä ponia olemasta luokan priimus. Aika kiva kolmivuotias, vai mitä?

 
Ikäisekseen ponioriksi Kotti käyttäytyi uudessa tilanteessa varsin mallikkaasti. Uusi tilanne oli lähinnä siksi, että työmaa ei ollut tutuksi käyneellä kentällä, vaan sen vieressä. Onhan ponilla toki myös maastoiltu, mutta tällaista enemmän kouluratsastuksen näköistä työntekoa ponilla ei olla tehty kuin kentällä.


Jos päivässä tunnit olisivat riittäneet, olisi höyrypää Simo-Petterikin päässyt nollaamaan aivoituksiaan laidunlaukoille, mutta ehkä huomenna on Simon vuoro. Simo on muutoin liikkunut jo melko normaalina omana itsenään, eli eteenpäin pyrkimystä on taas riittämiin.


Ja huomasittehan, että jouluun on enää tasan kuukausi! Nyt on poninpalleroiden ja herra hevosten ryhdistäydyttävä, jottei pukki poroineen aja tallin asukkaiden ohi vierailematta! Seuraavan kuukauden ajan odotamme priimaa käyttäytymistä ja erittäin kiltisti täytyy olla, korvat kiinteiksi hörö-asentoon ja paljon iloisia hörähdyksiä.


Talvisissa tunnelmissa Kotti toivottelee kaikille hyvää joulun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Wau mikä 3v! Mahtava luontainen ryhti :) ootko varma ettei tätä kannata pitää orina...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En todellakaan ole varma, mutta. Koska ei ole omia tammoja ja poni on hankittu pääasiassa lapsille laadukkaaksi ratsuksi, niin mitäpä sitä orina pitämään muutaman hassun tamman vuoksi. Ruunan elämä on niin paljon helpompaa sekä ponille, että omistajille. :)

      Poista