Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

6.12.2015

Jos meillä ei olisi ainainen joulu #1


Simo-Petteri ei ole ollut pukin listoilla plussan puolella kovinkaan paljon, vaikkakin pakko myöntää, että hevonen on alkanut kerätä pisteitä kotiin joulun lähestyessä. Meillä on kuitenkin ainainen joulu, joten pukille ei ole tarvetta kirjoittaa ja kertoa kommelluksista ja kiltteysasteesta. Siksipä Simo ja Kotti päättivät antaa yhdessä tuumin kavereilleen vinkkejä, mitä pukin kirjeeseen kannattaa kirjoittaa, toivelistan kohdalle. Tai jos pukki tekee vaikka oharit, niin mars mamman puheille valmiin vision kanssa..

Tärkein asia on aina muistettava toivoessaan itselle jotain kivaa. Jotta saat suuremmalla todennäköisyydellä toivomasi paketin, lämmittele mamman mieltä ensin toivomalla mammalle jotain kivaa. Pst. Tää on takuu varmasti toimiva konsepti -Simo

Mammat rakastavat kaikkea kimaltavaa, ne on kuin harakoita. Huomaathan sen itsekin, katsellessasi maneesin peilistä suitsivarustustasi. Oikein silmiä häikäisee, kun tosimiehen suitsiin on sutkaistu miehekkään nahkaisen ohimoita kiristävän pannan tilalle joku neitimäisen kimaltava panta. Yök, hyi, vatsahaavan saa vähemmästäkin häpeästä.. Jotta välttyisi nololta otsapannalta, voisi mamman blingbling innostuksen siirtää vaikka mamman omiin varustuksiinsa. Luulin jo pelastuvani itse häpeältä, Just Dressagen ständillä, kun oma mammani laittoi kypärään tuollaisen härpäkkeen, jota kutsutaan kai kypätäkoristeeksi. Sillä saa rumemmankin potan nätiksi. 


 showquest kypäräkoriste, malli Marquise

ps. Vähemmän harakoille mammoille, (omani on todella harakka) löytyy vähemmän övereitä malleja! Näitä saa pukin lisäksi Just Dressagelta!

Ja kun mamma on saatu tyytyväiseksi, on mussukoiden vuoro. Niin se vain menee, me mamman mussukat olemme vasta toisena vuorossa, vaikka mammat väittääkin, että olemme aina ykkösiä.. 

Simo ja Kotti jakavat lahjavinkkejään jouluun asti, yksi toive kerrallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti