Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

7.12.2015

Jos meillä ei olisi ainainen joulu #2


Kun mamman mieli on saatu hyväksi ensimmäisen toiveen myötä, on jatkettava taktiikalla yhteisen hyvän vuoksi. Mikään tai kukaan ei voi vastustaa yhteistä hyvää, ei edes ne miinukset pukin lapussa, juuri sinun nimen perässä!

Yhteiseksi hyväksi kelpaa mainiosti jokin, mistä kaikki hyötyy. Mitä useampi turpa ja pärstä, sitä parempi. Meillä yhteistä hyvää on Chia de Gracian Chia rouhe, jota mamma tajusi vihdoin ja viimein tänä syksynä meille hankkia. Ei siihen tarvittukaan, kuin useamman mamman facebook kaverin päivityksiä ähkyisistä mussukoista. Hieman siinä muistuttelimme Kottilaisen kanssa, että ei meidänkään vatsat kaikkea kestä, jotain pitäisi tehdä. Ja mussukoitaan kuunteleva mamma otti ja tilasi Chiaa. 


Alkuun olimme Kottin kanssa kyllä sitä mieltä, ettei suunnitelma mennyt aivan niin kuin Strömsössä, sillä olimme ajatelleet jotain super annosta porkkanoita, leipää tai jotain sellaista.. Mutta lopulta, kun tätä mössöä on useamman viikon vetänyt, alkaa tämä maistua jo varsin hyvältä. Joskaan ei voita siltikään niitä alkuperäisessä suunnitelmassa olleita herkkuja. 

Chia käy myös ihmiselle, tallikoirille ja vauvasta vaariin - kaikille siltä väliltä. Toivottavasti teillä muilla mamman mussukoilla on vähän enemmän suhteellisuuden tajua omistava mamma. Voitteko kuvitella, meidän mamma tilasi minulle, Kottille ja muistoissamme olevalle Nemolle tuollaiset pienen pienet kipposet ruokakupeiksi! Ei ollut muka tajunnut katsoa kokoa tilatessaan.. 


Kun mamman mieli ja yhteinen hyvä on hankittu puolelle, on vasta aika omien toiveiden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti