Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

31.12.2015

Kiitos blogivuodesta 2015


 Tämä vuosi on ollut minun blogiharrastuksessani kaikkein aktiivisin, moneltakin osalta. Bloggaaminen on antanut tänä vuonna minulle paljon. On ollut hauskaa viettää aikaa blogin parissa, kirjoitella kuulumisia ja välillä hommaan on osallistunut koko perhe, hauskat kotivideot -osiolla. Bloggaamiseni on laittanut minut miettimään tekemisiäni ihan eritavalla. Analysoin ratsastukseni, elän ne hevosen selässä vietetyt hetket toisen kerran näppäimistön äärellä. Mietin, miksi itse tein jotain, miksi hevonen teki jotain ja mm. Simon vatsaongelmien kanssa tästä on todellakin ollut konkreettista hyötyä. Voin palata arkeamme taaksepäin hyvinkin tarkasti, joskaan ihan kaikkea ei bloginikaan pidä sisällään. 


Kiitokset tästä kuluneesta vuodesta blogini parissa kuuluu teille kaikille! On ihanaa, että blogillani on päivä päivältä enemmän kävijöitä. Meillä on jo rekisteröityneitä lukijoitakin kaksisataa! Verraten 365 päivää taaksepäin, teitä oli alle 50. On ihan mielettömän hienoa, että meidän arki kiinnostaa teitä! On ihana saada tsemppauksia, myötäelämistä ja vinkkejä kokemuksienne kautta asioihin, kuten mahahaavan kanssa elämiseen ja eritoten toimivan slowfeeding verkon löytämiseen. Blogini kommenttien vuoksi menin ja tilasin Hööksin halvimman slowfeed verkon, joka on siitä päivästä asti ollut päivittäisessä käytössä jo useamman kuukautta! Ja nyt talliin on samaisia verkkoja ilmaantunut lisää, koska ne todellakin kestävät! En olisi ikinä lähtenyt kokeilemaan tuota verkkoa, ilman saamiani suosituksia. 

Tänä vuonna meillä on ollut hyvin negatiivinen sävy hevoselämässämme, se on toki myös näkynyt blogini sisällössä. Meille kävi ikävästi kisoissa, josta olen sitten jauhanut blogissani aina uudelleen ja uudelleen, sillä se valitettavasti on muuttanut koko harrastuksen luonteen ja on arjessani lähes päivittäin läsnä; pelon ja epävarmuuden merkeissä. Vaikka fyysisesti pääsimme vähällä, koin henkisesti suuren kolauksen.  Sen lisäksi jouduimme päästämään rakkaimman hevosemme Nemon ikivihreille niityille. Vaikka Nemo ei ole koskaan ollut tämän blogin pääesiintyjä, on se minun elämässäni ollut juuri sitä, ja sen menetys on todella kova pala. Simon kanssa on ollut todellista taistelemista koko vuosi, mutta nyt meillä näyttäisi vihdoinkin olevan positiivinen kausi alkamassa. Olemme saaneet treenit hyvin käyntiin ja ennen kaikkea löytäneet meille sopivan valmentajan. Ja Kotti on pitänyt blogin positiivisen sävyn yllä olemalla täydellisyyttä hipova poni, joka meni loistamaan vuoden ainoassa tapahtumassaan. Eikä Simokaan heikommaksi jäänyt, aivan vuoden viimeisillä metreillä. 

Kiitos teille lukijoille, että olette jaksaneet elää meidän ylä- ja alamäessä mukana. Olette tsempanneet meitä eteenpäin ihanilla kommenteilla!

Suuri  kiitos kuuluu blogiportaalille  Playsson.netille, joka on antanut bloggaamiseeni aivan uudenlaista intoa. On ollut mahtava päästä näin aktiiviseen ja tasavertaiseen tiimiin mukaan. Konkreettisesti on ollut aivan huikeaa osallistua oman hevosen kanssa klinikoille, joihin muutoin minulla ei olisi mitään mahdollisuutta päästä mukaan. 

Suuri kiitos kuuluu myös blogin yhteistyökumppaneille, joita blogi sai tänä vuonna ensimmäistä kertaa. On ollut mielettömän hienoa tehdä tuotetestauksia tuotteista, joista minulla ei ole aiempaa kokemusta laisinkaan. Tuotetestausten myötä olen myös muuttanut mm. hevosten ruokintaa luonnollisemmaksi ja panostanut niiden terveyteen, aivan pienilläkin asioilla. 

Gneisa tutustutti minut yrtteihin ja luonnolliseen ruokintaan. 

Kouluratsastajien ykkösliike, josta löytyy kaikkea!
 Just Dressagen kanssa minulla on vielä tulossa yksi tuote-esittely piakkoin.

Sain tutustua magneettiterapiaan 

Vetcaren yhteistyö näkyy blogissa ensi vuonna. 


Suskinpuoti
Suskinpuoti osallistui tukemaan turvallisuuttani sponsoroimalla meille turvajalustimet. 

Henkilökohtainen kieliopin opettajani.
Ilman Ellikin apua blogini tekstit olisivat kelvottomia, vaikka en vieläkään virheittä selviä. 
Olen kuitenkin parantanut kirjoitustaitojani vuoden aikana ja ymmärtänyt, kuinka tärkeässä roolissa hyvä kirjoitusasu on bloggaamisessa.

Aivan mielettömän hieno vuosi blogin parissa takana. Toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä mahtava ja mielenkiintoinen. Jotta blogini kehittyminen jatkuisi, toivoisinkin teiltä lukijoilta kommentteja, mitä haluatte nykyisen sisällön lisäksi täältä lukea? Kiinnostaako teitä jokin, mistä voisin kertoa enemmän? Onko blogini toistanut itseään jo liian kauan ja sisältö vaatisi päivitystä? Kaikki risut, ruusut, nuput ja piikit otetaan ilolla vastaan! Tehdään yhdessä ensi vuodesta vieläkin mahtavampi!

Ps. Linkitäthän alas oman blogisi!

Ja näin päätän vuoden 2015 täällä blogissani, hyvää uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi tämän mielenkiintoisen ja hauskan blogin ylläpitämisestä! Uuden postauksesi ilmaantuminen ilahduttaa aina eniten, vaikka monia blogeja seuraankin. Toivotaan teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta! :) Ai niin- niitä toiveita! Lisää videomateriaalia niin hevosista kuin esim. talliympäristöstä, ja valmennuksista on tosi mielenkiintoista lukea, mutta niitä nyt varmaan jatkossa tuleekin hyvin. :)Tuotepostauksia ei tarvitsisi olla enempää, nyt niitä on ollut sopivasti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ihana kuulla tuollaista! Yritän saada videoitua mahdollisuuksien mukaan, tarvittaisiin vaan parempi videokamera, kun tuo järkkärin videoiden laatu on niin tökköä, että monet videot jää sen takia julkaisematta. Valmennuksista alkaakin tulla tekstiä enemmän, kun vihdoin siihenkin tullut säännöllisyyttä. :)

      Poista