Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

31.1.2016

Mitä meille kuuluu?

Toukokuu 2015
 Maata näkyvissä! Kenttä on aivan kohta sulana, tosin kesää on autettu kovasti syömällä lunta! Suola tuo suuri apu jäisiin keleihin. Kysymys vain kuuluu miksi en aiemmin ole älynnyt käyttää tätä ihmelääkettä?

Simo-Petteri ja Kotti ovat saaneet levätä viikon. Simo joutui olosuhteiden pakosta karsinalepoon kahdeksi päiväksi, sillä piikityksen jälkeen ei saa läträtä rapakoissa. Eikös juuri pahimmat vesikelit alkaneetkin samalla, joten pojat saivat olla sisällä. Kotti kävi pyörähtämässä vesileikeissä hetken, mutta jokseenkin onnettoman ja kurjan näköinen möllykkä löytyi vesisateella tarhan portilta, joten päättelin poninkin viihtyvän paremmin kuivassa katon alla. Eikä pojilla mikään ongelma ollut olla kahta päivää sisällä pitämässä sadetta ja pahimpia jääkelejä. Oikeastaan se ajoitus oli varsin mainio, nyt meillä on sula tarha!

Heinäkuu 2015
Loppuviikkokin on mennyt rauhallisesti lomaillen. Simoa saisi jo liikuttaa, mutta jokseenkin liukkaat ovat laannuttaneet pahimmat hoppuilut hevosen selkään. Kenttä ei ole vielä täysin sulanut, vaan sieltä löytyy jokunen jäinenkin kohta. Eipä se haittaa, jos ruuna nyt hetken lepäilee ja liikkuu omineen Kottin kanssa tarhassa. Simon piikityskohdat ovat pysyneet hyvänä. Ei turvotusta tai punoitusta, vain nättiä vaaleanpunaista"possunpinkkiä" ihoa.

Kotti on ollut myötäeläjänä tässä Simon lomalla. Mitä siitä nyt tulisi, jos ei nuori poni saisi viettää lakisääteistä talvilomaa viimeisillä (ainakin toivottavasti) talvisilla keleillä?! Ponille loma tekee hyvää, jopa parempaa kuin Simolle. Poni on tehnyt hyvän työn joulun jälkeen. Sen kanssa valmistaudutaan maaliskuun ruunaukseen. Täytyy olla hyvässä kunnossa ennen sairaslomaa, jotta leikkauksesta toipuminen ja palautuminen treeniin sujuisi hyvin.

Meillä jatketaan treenejä, kunhan saamme kentän kokonaan sulaksi, eli toivon mukaan ensiviikolla. Siihen asti nautitaan ansaituista lomista ja katsellaan haikeana, kuinka laidun sulaa ja ruoho alkaa vihertää. Jos oikein tiiviisti tuijottaa, voi jo nähdä ruohonkorren pilkottavan lumen alta!


2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/2/16 11:35

  Itsekin vannoutuneena kesäihmisenä joudun nyt kyllä toteamaan, että sinä se katselet maailmaa todella hyvien aurinkolasien läpi!! :D :D Toivotaan että kenttä ja tarhat pysyvät sulana ja se ruohokin alkaa oikeasti kasvaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se kesä vielä sieltä tullut, mutta olihan se kokemus ratsastaa keskitalvella sulalla kentällä ja laittaa pojat painimaan sulaan tarhaan. Jos nyt viimein saataisi tämä talvi ohitettua ja päästäisi sitten oikeasti odottamaan ruohon kasvua 😊

   Poista