Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

15.2.2016

Heppatytön monet puoletJoskus täytyy ottaa pesäeroa normaaliin elämään. Omakotitalo mahdollistaa pientä ylimääräistä iltapuhdetta, hevosten lisäksi. Välillä onkin vaihdettava ratsastussaappaat pensseliin ja vasaraan. Kun talossa on kohta kuusi vuotta asuttu ja ideoitu, täytyy joskus ideoita laittaa käytäntöön. Kelit, Simon kiukuttelu, aika ja kaikki soti elämäntapaani vastaan ja yh'äkkiä silmien eteen ilmestyi tapetinpoistoaineet ja uudet tapetitkin olivat odottaneet kaapissa viitisen vuotta sitä hetkeä, kun se inspiraatio iskee. Hyvästi siis valkoiselle "unelmalle!"

Niinpä viime viikot on vietetty pääasiassa töissä ja sen verran minkä kotona on kerennyt käydä piipahtamassa on suti ja pensseli ollut käsissä. Nyt ollaan kuitenkin jo loppusuoralla, enää tarvitaan vain kalusteet, jotka odottavat vielä kaupan hyllyllä lottovoittoani. Minä olen meidän perheessä se joka mieluummin remontoi ja mieheni kokkaa. Tapetointi onkin varsin hauskaa ja helppoa puuhaa, sen oppii katsomalla kolmen minuutin opetusvideon youtubesta. Voi, kun ratsastus olisi yhtä helppoa!

Siksipä blogi on ollut pienellä hiljaiselolla, sillä aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen ja toisaalta minulla ei ole ollut mitään sanottavaa.

Simo ja Kotti ovat saaneet olla leppoisasti liikkeessä. Simon pukittelu on pikkuhiljaa taakse jäänyttä elämää, joka toki lisää omaakin motivaatiotani takaisin treenien pariin. Meillä onkin perjantaina valmennus, sillä yrityksistä huolimatta viime viikon valmennus oli pakko perua kelin vuoksi. 

Tänään Simolla oli hierontapäivä. Hartaasti odotettu hieroja pääsi vihdoinkin paikalle, hoitamaan mamman mussukan lihaksia. Eikä se hoito tänäänkään turhaan mennyt, koska en omaa hevosen anatomiasta rautaista tietoa, etenkään lihaksiston osalta, jätän tarkemman erittelyn ongelmista mainitsematta, mutta oikeassa lavassa ja SI-alueella oli oikeasti hoidettavaa. Ja mikä parasta, juuri sellaisia ongelmakohtia, jotka ovat varmasti olleet pukitteluunkin syynä. 

Meille on tulossa hampunsiementä testaukseen Gneisalta, jolla on muuten postikulut helmikuun ajan vain 5,90€ Eli nyt jos koskaan kannattaa tilata luonnonmukaiset superfoodit silkkiturville. Hampunsiemenellä kokeillaan saada mm. Simon vatsaa parempaan kuntoon ja Kottin kuivahtanutta harjaa kukoistamaan, sekä paljon muuta. 

2 kommenttia:

  1. Gio syö hamppurouhetta, lähinnä valkuaislisänä. Mutta onhan siinä paljon öljyä edelleen ja muitakin hyödyllisiä aineita. Ainakin on riittoisaa, maistuu hyvin ja karva kiiltää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkuaislisäksi minäkin tuota mietin, mutta ei kai nuo extrat pahaa tee, jos vaikka saisi sitä turkkia ja harjaa hohtamaan kuun valossa ;)

      Poista