Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

28.4.2016

Vappufiiliksissä

Vappu vietetään normaaliin tapaan töissä, joten Vappubileet oli järjestettävä pojille siis hiukan ennakkoon. Tai saahan sitä hassutella arkena muutenkin. Pienet vappuhatut oikein huusivat hevosteni päähän, joten pakkohan sellaiset oli ostettava. Pinkki tosiaan pukee punaista ferrariani. 
Simo ei ole ollut ratsastuksessa pitkään aikaan, sillä se on oireillut kovasti ja ollut haluton liikkumaan. Oireet ovat olleet sekavia ja niihin on aina löytynyt jokin järkevä selitys. Hoidoista huolimatta hevonen ei kuitenkaan ole parantunut ja samat oireet jatkuvat. Mikä hemmetti siinä on, ettei niistä pienistä kiukutteluista voi jo uskoa.  Päätin kuitenkin eilisen alati jatkuvan kiukuttelun ja närkästyneen ilmeen vuoksi lopulta uskoa, että vika on mahassa, jonka vuoksi aloitamme taas mahahaavan lääkityksellä.
Viimeksi käytössä ollut Cavalorin gastro8 toimi niin hyvin, että kokeilemme ensin sillä, onko itse tehty diagnoosi läheskään oikea. Tässä kohtaa en nää paastotusta, kuljetusta ja tähystämistä ensimmäisenä vaihtoehtona, jonka vuoksi kokeilen ensin viimeksi toimineella ratkaisulla. Jos ei tuloksia tule, niin kokeillaan sitten Gastrogardia. Saas nähdä, kuinka äijän  käy, neljän päivän päästä pitäisi olla tuloksia luettavissa hevosesta ja tämähän on niitä aina hyvin selvästi antanut, joten hevoseen uskotaan. 

Gottfrid sen sijaan on elämänsä kunnossa ja valmistautuu Paccellicupin ensimmäiseen osakilpailuun. Ponilta alkaa jo hetkittäin löytymään tasapainoisia askeleen pidennyksiä ravissa ja laukassa. Se on kehittynyt huimaa vauhtia eteenpäin jo pelkästään lomailemalla Simon kanssa. Kottin kanssa täytyisikin sitten aloitta kunnollinen valmistelu esteiden pariin, jos mielimme mennä laatuponikisoissa myös esteitä.

ongelmia ohjaustehostimessaMä niin rakastan tuon ponin laukkaa. Joka kerta poni alkaa enemmän ja enemmän esittämään laukkaa ratsastajan kanssa rennommin, rohkeammin ja isommin. Siitä löytyy aina yksi vaihde enemmän seuraavalla ratsastuskerralla.  
Kiitos tansseista herrasmiehet!

3 kommenttia:

  1. ei varmaan kotilla kannata sielä takakaarella istua nimittäin tekee kipeää ponin selälle.. kivan näköstä menoa kumminki :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat vappupojat! <3 Hyvää vappua koko katraalle! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat hatut!! <3

    VastaaPoista