Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

3.8.2016

Elokuun menovinkitElokuussa on hevosihmisille tarjolla paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Tässä muutama tärppi, jos loppukesän ohjelma on vielä epäselvä.

Tulevana viikonloppuna tarjolla on poniähkyä kaiken kokoisille poni-ihmisille.
6.-7.8.2016 Vermon raviradan nurmella järjestetään 39. kerran Kansallinen Poninäyttely. Kaksi vuotta sitten samaisesta tapahtumasta kävimme oman ponimme hakemassa. ~Niiden, joilla ponikaupat ovat vielä harkinnan alla, tai se oma ei ole vielä löytynyt, kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!

Jos ponit eivät jostain syystä iske, on tarjolla myös kouluratsastusta. 
6.-7.8.2016 4-tason DTT:n järjestämät kouluratsastuskilpailut Laaksolla. Siellä voi tavata myös meidät lauantaina nelivuotiaiden hevosten luokassa, Kottin kanssa. 

14.8.2016 klo 11-16 kuopion raviradalla on Hyvän mielen hevonen -tapahtuma. Ohjelmaa riittää koko perheelle ja mikä parasta, kerrankin jotain järjestetään kehä III ulkopuolella! 

18.-21.8.2016 Ypäjällä Nuorten hevosten festivaalit. Täyslaidallinen tulevaisuuden tähtiä, koko viikonlopun ajan, monessa eri lajissa. Viikonlopun aikana ratkotaan mm. ponibreeders- sekä breeders prize -kasvattajakilpailut. Ja paikalla tietenkin myös me Kottin kanssa, paccelli cupin osakilpailussa. 

 Lisäksi elokuu pitää sisällään aluemestaruuskilpailut, alueittain. 


pst. Meitä saa nykäistä rohkeasti hihasta, jos satumme vastaan kävelemään! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti