Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

10.8.2016

Mister universum 2016Vermon poninäyttelyt olivat suurta juhlaa myös minulle, vaikken itse ottanut tapahtumaan tänä vuonna osaa. Mutta ponieni sukulaiset ottivat, menestyksekkäästi. Jos ei itse pääse mukaan viemään tapahtumaan omia otuksia, on hienoa, että siellä pärjää hyvin omien otuksien puoliveljet ja -siskot, sekä muut sukulaiset. Onpa ainakin orivalinnat osuneet nappiin. Ja mikä parasta, myös tammalinjat. 

Ponieni sukulaisten menestyksestä aloittakaamme Suomen mestaruus hopealla, kenttäratsastuksessa. Anni Huovisen kilpakumppanissa Fangorn -ponissa yhdistyy monta tekijää omiin poneihini. Ensinnäkin kasvattaja Pirjo Penttinen on myös meidän Frodon kasvattaja. Fangornin isä on Bazuun, joka on siis Kottin emänisä. Fangornin emä on tässä blogissakin, Frodon kuvissa esiintynyt mummo, eli Elbereth, joka on siis myös Frodon emänemä. Hienoa työtä poniratsukolta, lämpimät onnittelut sekä ratsukolle, että upeaa kasvatustyötä tehneelle kasvattajalle!

Ja Mister Universum aihetta sivuten, tuli ponieni sukulaisille menestystä Vermon kansallisessa poninäyttelyssä. Poninäyttelyn paras maitovarsa oli New Forest tamma Solranda Clarissa. Tämä hieno neitihän on samasta isästä, kuin meidän Frodo reppuli, eli Vernons Visionista. Sen lisäksi varsoilla on sama emänisä Ellilän Bramble Cocktail, jonka itseasiassa tajusin vasta tätä tekstiä kirjoittaessa. 

Eikä menestys päättynyt pelkästään tähän. Sillä koko näyttelyn parhaaksi, BEST IN SHOW 2016 valittiin New Forest ori Snowberry Aton, jonka isä on Stackarps Pioneer. Pioneerihän on siis myös meidän Kottin isä, joka on varmasti tullut täällä esille jo monen monta kertaa. 

Onnittelut menestyksestä kasvattajille!

Ja lopultakin itse aiheeseen. Mister Universum 2016 -kuvaukset olivat maanantaina. Pojat pääsivät siis hieman poseeraamaan kameran eteen, vaikka eivät niin hirveästi välitä siitä hommasta. Jostain syystä niiden mielestä on aivan turha yrittää olla kuvissa edes jokseenkin edustava. Saattaisihan olla, että mamma suuttuessaan laittaisi vaikka myynti-ilmoitukset. On siis varmenpaa olla kuvissa hieman höntti, niin kukaan ei erehtyisi ihastumaan, saati rakastumaan.. 

Kuvasatoa olikin jo aiemmin hieman esillä meidän facebook -sivuilla. Sinne päivittyy tuoreimmat jutut aina hieman aiemmin, kuin tänne blogin puolelle.  

Tässä ne kuitenkin tulevat, Mister Universum 2016 ehdokkaat

Singleton 
Viisivuotias "Simo-Petteri" on arkena, ja etenkin juhlana, hieman taparurma-altis kaveri. SP rakastaa lakunameja ja tie miehen sydämeen käykin herkkulaatikon kautta. Simo-Petteri on innokas touhuaja, joka on sekä mieleltään, että kropaltaan, täysin varsan kengissä. Simo-Petterin "paras kaveri" -kerhoon kuuluu henkilökohtaiset avustajat, sekä Porvoon hevosklinikan henkilökunta. (Niin vanhat, kuin jo tutuksi tulleet uudetkin. ) Simo-Petterillä on suuren suuri sydän, mutta hyvin heikot hermot, jos niitä ollenkaan edes on. Simo-Petteri on pohjimmiltaan kiltti, mutta muodin huipulla täytyy pysyä trendien mukana - pahat pojat ovat nyt kuuminta hottia, - radiosta kuulimme. Eihän kukaan meistä tee työtä palkatta!
 
Gottfrid
Neljävuotias "Kotti" on kaikkea muuta, kuin tavallinen pullaponi. Kottin salainen haave on päästä Elmo Jankarin kenttähevoseksi DD:n tilalle. Unelmia kohti mennessään, Kotti treenaa kovasti sekä kuviokelluntaa, että liitotaitoja. Pienessä miehessä on rohkeutta enemmän, kuin suuressa kylässä. Eikä tästä pakkauksesta puutu itsetietoisuuttakaan. Täydellisyyttä hipova olento on antanut kilpakumppanilleen tasoitusta tähän kilpailuun, heittämällä vaatteet pois. Kertoo selkeästi rohkeudesta ja heittäytymiskyvystä, jota myös olympiatason kenttäratsulta vaaditaan. Pienen kuoren alla on herkkä olento, joka antaa itsestään 100%, jos sen ansaitsee, mutta menee helposti saman verran miinuksen puolelle, jos olet sen arvoinen. Kotti osaa arvostaa itseään ja vaatii sitä myös kanssa olevilta.  

 Tuomariston pyöritellessään valintaansa, kumpi on sinun mielestäsi Mister Universum 2016? ;)
 

2 kommenttia:

  1. Ei ole helppo valinta, mutta eiköhän se ole Simo kuitenkin :) Hän on niin kaunis hevonen! Ei tosin mitään vikaa ponissakaan.

    VastaaPoista
  2. Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista