Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

23.9.2016

Kysyitkö hevoseltasi?


 "Jos sää oli märkä, kylmä ja tuulinen, ne koskivat "loimi päälle"-symbolia. Jos taas aurinko paistoi täydeltä terältä, hevoset osoittivat "loimi pois" -symbolia. Ne, joilla ei ollut loimea, koskivat symbolia "näin on hyvä""


Hevoset ovat hyvin fiksuja ja oppivaisia eläimiä. Mutta kaikesta naksuttelusta huolimatta, uskon, että hevoset kyllä ovat kertoneet meille jo muullakin tavoin, ottavatko takkinsa mieluummin selkään vai loimitelineeseen, meidän olisi vain opittava lukemaan niitä paremmin. 

Edesmenyt Nemo kertoi selvästi, haluaako takkinsa päälle, päivän kelistä riippuen. Jos sitä lähestyi tarhassa loimella, se joko lähti vihaisesti kohti - joka selvästi tarkoitti "kiitos, mutta ei kiitos!" tai vaihtoehtoisesti jatkoi oleskeluaan onnellisena paikallaan jotta loimittaja sai laittaa takin niskaan. Siispä tulkitsin sen vastaukseksi "kyllä kiitos, takki kelpaisi!"

Loppujen lopuksi, meidän on vain opeteltava lukemaan hevosiamme. Toiset puhuvat selvästi, toiset epäselvästi, mutta meidän tehtävä on silti kuunnella hevosiamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti