Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

3.9.2016

Yksinkertaisuus on kaunista. Älä ajattele liikaa, älä totuutta kauhista!


Joskus sitä ajattelee monimutkaisesti, mutta ystävä vierelläsi on päättänyt tehdä asian kuitenkin yksinkertaisesti. Varsan madostus. Frodo saavutti kahden kuukauden iän jo jokunen aika sitten, joka tarkoitti ensimmäistä madotusta. Eihän se niin päivän, eikä viikonkaan päälle olisi ollut, mutta nyt sattui aika näppärästi synttäreiden rääppiäisinä käydä kylässä, kera lahjan. Lahjoja on monta laatua.

Hyviä puolia pitkästä välimatkasta on mm. Se, että kerkeät funtsailla sotasuunnitelmat aasta aina ööhön asti. Kuinka saat varsalle ruutan suuhun, aineen kielen päälle ja aina varsan mahaan asti? Kokemuksen syvä rintaääni huusi, kuinka vaikeaa tämä operaatio oikeasti on. Joskus siihen oikeasti tarvitaan raskaampi sotakalusto, eikä taistoa voita siltikään.


Frodo, pienessä yksinkertaisuudessaan, päätti tehdä asioista hyvinkin helppoa. Siinä, missä minä aloin säätämään riimua isommaksi, että se mahtuisi edes jotenkin varsan päähän, oli Frodolla jo tuttimaisesti ruutta suussa ja mies painoi aineen sisälle. Varsa mutusteli hetken, nielaisi ja kyseli, saisikos santsikierroksen? Täytyy keksiä vielä lisää ääkkösiä, että blondi tajuaisi ottaa sotasuunnitelmaan mukaan ihan tällaisen simppelin toimintakuvion.

Varsa on nyt madotettu, lisäksi nosteltiin jo näppärästi etujalkoja, ajatuksena kavioiden huolto. Mutta se jäi kyllä toiseen kertaan, sillä välineet unohtui matkasta. Olin niin kovasti miettimässä madotuksen taistelustrategioita. Ja toinen kertakin meni, ilman kavioiden hoitoa. Onneksi ei mikään polttava tarve ole, mutta hyvä se olisi kuitenkin tottuttaa jo kavioiden hoitoonkin.

Etujalkojen nostelu sujui jo astetta paremmin. Toinen jalka pysyikin jo hienosti ja rauhallisesti paikallaan, mutta toisen kanssa vaaditaan vielä hieman treeniä. Sitten olisi vielä ne takajalatkin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti