Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

20.2.2017

Pienen pienet suitset


Olen ostanut ponikokoiset suitset Kottille, ennen kuin poni edes oli meillä. Ne olivat liian pienet. Harmitti aivan suunnattomasti, ettei nätit suitset sopineetkaan pienen ponini päähän. Se oli ensimmäinen isku sitä ymmärrystä kohti, ettei varustehankinnat tulisi myöhemmässäkään vaiheessa olemaan yhtään sen helpompia.

Yritin hetken myydä suitsia eteenpäin, mutta en ole kovin aktiivinen kauppias. Ja siihen se sitten jäikin, yritykseksi. Varustehuoneen tutkimattomien laatikkojen täytteeksi joutuivat nämäkin. Tiedä vaikka niitä joskus tarvitsisi. 

Olen myynyt ja ostanut paljon hevostarvikkeita. Suurin osa varusteista on saanut tulla ja mennä, mutta muutamia myytyjä tuotteita olen jäänyt myöhemmin kaipaamaan. Jos et vuoteen käytä - laita kiertoon. No ei toimi hevosten kanssa! Nämäkin suitset ovat olleet siellä laatikossa useamman vuotta, mutta nyt ne on kaivettu esiin, puhdistettu ja niihin on kiinnitetty kuolaimetkin.

Frodo rakas, ole hyvä! Tässä on sinun ensimmäiset ihka omat suitsimet, eli suitset.


En vain vielä tiedä, koska Frodo pääsee niitä kokeilemaan. Täytyy varmaan kalenteriin laittaa merkintä ja varata ihan oma aika, tästä niin hektisestä ja kiireisestä arjesta jota kuvitteellisesti elämme. Kyse on oikeasti viitsimisestä. Jos voit jättää asian huomiseen, tee niin! Toimii hyvin myös blogin kanssa, heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti