Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

17.5.2017

Kohta olympialaisissa!


Kottin salainen haave on olla DD:n tilalla Elmo Jankarin kisaratsuna. Siihen unelmaan nuori poni on valmis tekemään kovasti töitä. Niinpä poni esteratsastajineen treenasivat sunnuntaina erilaisia esteitä, Harjun uusien minimaastoesteiden parissa.

Jaana on tehnyt Kottin kanssa mielettömän hienoa työtä esteiden parissa. Heillä on takanaan alle vuosi yhteisiä treenejä, joita on pyritty pitämään kerran viikkoon. Siihen väliin on kuitenkin mahtunut paljon taukoja, sillä poni on lorvinut lomaillessa ja matkaan on mahtunut muitakin mutkia. Mutta silti poni on jo ihan mielettömän hyvällä mallilla esteilläkin. Nyt tämä hurjapää -kaksikko on menossa kilpailemaan ensi viikolla näiden esteiden pariin. Aika nastaa!

8 kommenttia:

 1. Tuli jotenkin niin hyvä mieli näistä kuvista. Ihan mahtavaa että ponien monipuolisuus tuodaan näin hyvin esille. Näistä on vaikka mihin - myös ihan aikuisten ratsuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mielestäni on tärkeää, että etenkin nuorta hevosta treenataan monipuolisesti, vaikkakaan ei tietenkään tarvitsisi tähdätä kilpailuihin. Forestit usein ovat monipuolisia, lajiin kuin lajiin ja meidän ponihan on täysin esteponi, se on vain anonyymi kouluratsastajan uhri! ;) Mutta kyllähän tällä kehtaa puksutella jokaista lajia. :)

   Poista
 2. Wow mikä pomppu! Upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotti on täysin esteponi ja handlaa sen homman osaavan kuskin kanssa mainiosti! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, tämä on otus on vain niin mahtava. Pienessä paketissa on paljon sisua ja kykyä. :)

   Poista
 4. Vau, Kotti on kyllä upee poni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kotti kyllä on meidän perheen lottovoitto! :)

   Poista