Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

25.5.2017

Voisiko hääpäivää viettää paremmin?

Hevosia arkena, hevosia juhlana!


Meillä on tänään mieheni kanssa vuosipäivä, joka vietettiin totuttuun tapaan arkisilla aherruksilla, sekä käymällä treenaamassa harjoituskisoissa, Kotkan kilparatsastajien järjestämissä koulukisoissa. Menimme ponin kanssa helppo B:0, joka on lyhyen radan helppo ohjelma. Ponin kanssa olemme menneet vain pitkän radan ohjelmia, ja noinkin pienellä ratsulla oli kyllä vaikeaa mahtua pienelle radalle.

Kisoihin lähdimme oikeastaan vain siksi, että paikalla oli valmentajani, jolta saisin apua verryttelyyn. Ja koska suunnitelmamme on muuttaa tapaani ratsastaa ponia radalla. Tai siis nimenomaan saada minut ratsastamaan sitä radalla, eikä vain tyytymään siihen mitä poni tarjoaa, oli tämä tilaisuus mainion matkan päässä harjoittelua varten.


Pisteitä tuli laidasta laitaan 4,5-8,5 välillä. Väärä laukka tiputti niin mukavan pisterivin hieman alaspäin, mutta mitäs jätin ponin valmistelematta ja yksin kesken noston. Mutta useampi 7-8 numero lämmitti kyllä mieltä. Lopputulokseksi 68,600% joka riitti helposti luokan voittoon.  Ja koska valmentajani oli tyytyväinen suoritukseen ja siihen, että saimme radalla pätkittäin tosi hyvääkin ravia, täytyy minun olla tähän itsekin tyytyväinen. Perfektionisti..


Voittajan on helppoa hymyillä!  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti