Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

24.6.2017

Keskikesän juhlaa!


24. kesäkuuta on meillä speciaali päivä, sillä silloin juhlitaan oikein olan takaa syntymäpäiviä. Sekä Kotti, että Frodo on kumpikin syntynyt samaisena päivänä, vain vuosi on vaihtunut pariin otteeseen siinä välissä. 

Frodo syntyi viimevuonna juhannusaattona. Nyt tuo pieni rääpäle juhli jo yksivuotis syntymäpäiväänsä. Juhannusaatto ja kokon poltto oli mennyt selvästi nuorilla pojilla hieman pitkäksi, sillä laitumelle mennessä vastassa oli kaksi raatoa. Hyvin väsynyttä miestä, joita ei kiinnostanut ollenkaan synttäri kuvaukset, eikä sen puoleen juhlat muutenkaan. 


Toinen syntymäpäiväsankari vietti viidennen kerran juhliaan. Tälle otukselle juhannusjuhlat ovat jo niin tuttuja, ettei väsymys pääse yllättämään kesken synttäripäivän. Eilen poni vietti aikaansa kouluvalmennuksessa ja edellisenä päivänä Piia Pantsun estevalmennuksessa, joten ihan tavallista arkea vietetään tässä poniperheessä niin juhannuksena kuin joulunakin. 
Porkkanat maistuivat, paarmat kiusasivat ja vuoden pakolliset ponisynttärit on nyt taas ohitse. Kuinka kätevää, kun juhlat voi juhlia yhtenä päivänä! Nyt vain toivotaan että Siirin toivottu tuleva varsa sattuisi syntymään vaikka 24.6. koska se on jo hyväksi havaittu päivä! 
Nauttikaa kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti