Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

25.9.2017

Arki alkaa taas..

Ja me yritämme ottaa haltuun instagramin!
Jatkossa meitä voi siis seurata myös sieltä, tämän blogin ja facebookin lisäksi.

Heinänkorsi suussa hommat luistaa paremmin!

Loma loppuu justiinsa! Samalla, kun pitäisi valmistautua töihin lähtöön, katselen vain uusia uramahdollisuuksia. Mitä sitä seuraavaksi tekisi? Kun ei millään tahtoisi enää töihin, ainakaan samaan vanhaan paikkaan. Elämään pitäisi saada uusia tuulia ja sitä rataa. Todennäköisesti koen tämän saman loman loppumisen masennuksen seuraavinakin vuosina ja silti palaan samaan paikkaan, vuodesta toiseen. Viimeinen lomaviikko on vietetty huoltaen hevosten terveyttä. Ensin oli vuositarkastus klinikalla, jossa poni sai myös rokotukset. Rokotuksen jälkeen annoinkin ponin vain olla, mitä sitä turhaa ottamaan edes pieneen köpöttelyyn, kun poni on onnellinen ihan varmasti ilmankin. Valitettavasti sateet saivat lopulta savimaamme imukyvyn loppumaan, ja vaikka poni vesitreeniä tarvitsikin, jouduimme ottamaan ponit tarhoihin. Nehän laidunsivat ryhmässä viimeiset viikot, joten Kottikin sai kokeilla laumaelämää. Tarhaelämä jatkuu eri tarhoissa. Oriit tarhaavat samassa, mutta Kotti on erikseen.

Torstaina Kotti sai osteopaatin hoidon sekä venyttelyohjeet lapoihin. Poni saisi olla irtonaisenpi lavoistaan. Pienellä venyttelytreenillä sen pitäisi olla parempi, joten kokeillaan. Illan päätteeksi oli vielä kengitys omilla poneillani. Frodolla pelkästään kavioiden viilaus, kotti sai ihan uudet metallibootsit taakse. Eteen kuulema kelpasi vielä vanha rengassarja, kun kaviota vähän lyhenteli ensin.


Osteopaatin käsittely vaati lisää vapaita, joten poni sai olla koko viikon vapaalla. Vasta sunnuntaina otin intopiukean ponini satulan alle ja kokeilin sekä uuden kengityksen että osteopaatin käsittelyn tuoman taian, ennen kuin saan sen tiputettua kentän hiekkoihin. Ja taas se vaan toimi. En tiedä kumpi, kengitys vai osteopaatti, mutta poni oli rennon letkeä ja irtonainen. Eikä kropastaan läheskään niin hukassa kuin viimeksi osteopaatin käsittelyn jälkeen. Tästä jatketaan nyt ensi viikon seurakisoihin, jossa ratsastetaan oman seuran mestaruudesta. Ja alamme valmistautumaan lokakuun lopulla järjestettävään sarjakilpailun finaaliin. Se normaali arki saa taas alkaa, pian onkin jo joulu, talviloma ja uusi kesä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti