Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

2.9.2017

Onnea uuteen kotiin Uuno!


Kaksi viikkoa sitten kävin moikkaamassa ihanaa Uunoani, viimeisen kerran niin, että voin sanoa sen olevan minun. Uunosta oli kehkeytynyt hieno, suuri hevonen. Koko pääsi jopa yllättämään, tai ponien kanssa vietetty aika on saanut jo hevosten koon tuntumaan valtavalta. Uuno on myyty ja matkasi uuteen kotiin heti Ypäjän reissulta selviydyttyämme. Tähän asti Uuno on ollut lähellä ylläpidossa, sillä sen terveys ei kestänyt meidän käyttötarkoitusta. Ylläpitokodissa vierähti kevyesti kolme vuotta ja ylikin. Nopeasti se aika menee. 


Uuno on se meidän ensimmäinen nuori hevonen, jonka kanssa on opeteltu nuorten hevosten mielenmaailmaa. Sen kanssa pääsimme kokemaan ja näkemään paljon maailmaa, hevosmaailmaa. Se opetti meille paljon ja antoi valtavan avainnipun tulevaisuuteen. Sen ansiosta me olemme nyt tässä, harrastamme tätä lajia näin, miten harrastamme. 

Jokaisella hevosella on aikansa ja paikkansa. 


Uuno löysi mainion kodin. Tippa linssissä tuo yhdeksän vuotias ruuna saateltiin matkalle uuteen elämään, jonne toivon paljon onnea ja iloa! On ilo saada kuulumisia Uunosta, siitä kuinka se on kotiutunut ja sopeutunut uuteen laumaansa. Ja siitä, kuinka siihen on tykästytty. Parasta, mitä Uuno voisi saada - arvoisensa kodin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti