Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

9.2.2018

Ponikina


Meillä oli tyttäreni kanssa pieni kina. Kina siitä, kuka kisaa Kottilla seuraavissa seuran kisoissa. Koska Kotti on paras poni, tahtoo toinen omistaja ottaa itse kunniaa ponin hienoudesta. Mutta niin tahtoo äitikin, sillä äiti ei ole vielä valmis luovuttamaan kisakaveriaan seuraavalle. 

Siinä kinastellessamme tyttären kanssa, hänen ratsastustunnin jälkeen, ponikoulun Poppeli-poni vieressämme, saimme kokea ponin pettymyksen. Poppeli joutui aikansa kuuntelemaan pienen tytön suusta sanoja, joissa hän kehuu toista ponia parhaaksi. Vaikka tyttö oli juuri ratsastanut ponilla, joka teki kaikkensa, että ratsastajalla on hyvä tunti. Kyllähän siinä mieli maahan menee ponilta jos toiselta, kun mikään ei riitä!..

Ponin pettymys sai kuusi vuotiaan muuttamaan mieltään, jos äiti kuitenkin saisi vielä kisata Kottilla ja tyttö ottaisi Poppelin. Onhan Poppeli todistetusti ollut menestyksekäs kisaponi. Jes, yksi turnajaisvoitto äidille ponitappelussa. 

Seuraava ongelma on se, millaisena meidät tai heidät tullaan näkemään pääsiäisen pukuratsastuskilpailuissa? Se tulee selviämään ajallaan. Onneksi minulla on toinen kisaratsu kasvamassa ja kolmas etsinnässä, eihän tästä muuten tulisi yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti