Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

3.6.2018

Niin onnellinen

Käymme silloin tällöin estetreeneissä Harjun oppimiskeskuksen tiluksilla. Harjussa on kaksi maneesia, joissa saa lähes aina treenailla yksikseen. Tiloilta löytyy myös ulkokenttä, maastoesterata ja vaikka mitä. Tilukset olisivat erittäin potentiaaliset, mutta niiden hyödyntäminen oikeastaan jopa ala-arvoista!


Minä en edelleenkään hyppää ponilla. Siksi ponille on mahdollistettu estetreenit sopivamman, taitavan ja rohkea kenttäratsastajan kanssa. Poni on aina täpinöissään, kun tietää, mitä tuleman pitää. Se tykkää hypäämisestä. Tavoistamme poiketen olimme kerrankin etuajassa paikalla, joten aikaa jäi poseeraamiseen. Ja jopa kerrankin kamerakin sattui olemaan mukana.Ponin estetreenit sujuivat tapojen mukaan hyvin, joten lopuksi päätimme hyödyntää Harjun tarjoaman veden. Kottin veteen menoa on käsitelty täällä blogissakin monissa postauksissa edellisinä vuosina. Aina niitä on yhdistänyt se, että se on hankalaa, työn ja vaivan takana. Ja minä olinkin varautunut tälläkin kertaa siihen, että kastelen itseni ropakossa, jotta myös poni saadaan sinne. Mutta ehei, enhän minä kerennyt perään, kun poni ratsastajineen päätti hypätä lammikkoon! Mikä mahtavuus!Toistoja kummastakin suunnasta, veden läpi mentiin ongelmitta monta kertaa. Ehkä osansa on tehnyt Waahteran tilalla vietetty vesikävelyloma. Osansa on myös sillä, että viime vuonna poni saatiin veden kanssa hyvään pisteeseen, ei toki näin hyvään. Töitä tämän eteen on kyllä tehty, jokainen tarjolla ollut pienikin rapakko on hyödynnetty joka ikinen hetki, kun se on ollut mahdollista. Ja nyt voin hieman huokaista helpotuksesta, ehkä se ainainen ajan kulutus vesilammokoiden äärellä todella on tuottanut tulosta! Olen niin tyytyväinen!

Tästähän jatketaan samalla kaavalla kuin ennenkin. Treenataan, ja vahvistetaan ponin positiivista ajattelua vettä kohtaan. Sillä joku päivä tuo poni starttaa kenttäkilpailuissakin, ja veteen on silloin mentävä sujuvasti, hyvällä mielellä. Näihin kuviin päätämme tältä erää ja perhe lähtee pienelle minilomalle Ruotsiin. Sen jälkeen on luvassa kisakuulumisia Takkulan kisoista! 

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia sekä mukavan lyhyt, mutta rento postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvat on itsenikin mielestä kivoja. Harjun maisemat on niin mahtavat ja ratsastajaa odotellessa tuli aikaa napsia vähän normaalista poikkeavia kuvia. :)

      Poista