Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

28.6.2018

Tervetuloa kotiin Eppo!

Täydellinen, vaaleanpunaharjainen yksisarvinen on löytynyt ja vihdoin kotona!


Kyllä sitä on odotettukin. On pähkäilty, tykkääkö se vihreästä vai violetista ruokakiposta. Royal Galasta vai Ida Redista. Vai ylipäätään omenoista vaiko kenties porkkanoista. Selväksi on tullut, että se ei tee mitään, mitä Kottikaan ei tee. Mm. Tiputa ratsastajaa alas selästään. Tai niin ainakin toinen  uusista omistajista on päättänyt, vaikkei ole edes ponia vielä tavannut.

Edes Strömsössä ei mene näin hyvin, sillä siellä ei ole Eppoa. Mutta meilläpä on!


Eppo, poni, josta on suuret kuvitelmat, valtava luotto ja usko. Eppo, joka päätettiin ostaa yhden myöhäisillan viestittelyn ja seuraavan päivän puhelun perusteella. Poni, joka asui kauempana kuin pippuri kasvaa. Poni, jota kohtaan on valtava intuiitio siitä, että tässä kohtaa elämäämme teimme parhaimman mahdollisen löydön.

Saanen esitellä teille uusimman perheenjäsenen

Eppo, kavereiden kesken ihan Eppo vaan. Mustanruunikko, noin 16-vuotias tilastoruuna, jonka säkäkorkeus on shettiksen ja russponin välimaastossa 116cm. Ehkä virallinen mittaus antaisi sentin tai pari suuntaan jos toiseen, mutta se ei liene tarpeen.

Eppolla ei ole edessä tulevaisuuden nuorten hevosten luokat, ellei ikinuorten luokkia jossain järjestetä. Sen sijaan Eppolla on edessään erittäin tärkeä ja vaativa tehtävä. Eppo on tullut talliimme opettajaksi. Sen tehtävä on opettaa uudet omistajansa hevosnaisten aluiksi ja ratsastajiksi. Luonne sillä on lyhyen tutustumisen tiimoilta osoittautunut olevan juuri sitä, mitä myytiin. Kiltti, pitkähermoinen ja rauhallisesti maailmaan suhtautuva. Siinä se abc:n rekkaparkissa vaihtoi sujuvasti traileria, jaloitellen rekkojen seassa täysin tyynesti.Eppo saa nyt kotiutua rauhassa ja opetella talon tavoille. Tänään se pääsi jo Kottin kanssa samaan laitumeen. Kottia aluksi hieman hämmästytti pieni tumma otus, mutta eiköhän näistä tule vielä parhaat kaverukset. 


10 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta ponista!
  Mites, vieläkö teille on tulossa/etsinnässä se ratsuponivarsa, mistä joskus talvella(?) kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ei ole enää etsinnässä, tässä on varsaa tarpeisiimme. Aivan mieleistä varsaa ei löytynyt ja nyt varsahankinnat on siirretty hamaan tulevaisuuteen.

   Poista
 2. Eikä voiko kyseessä olla sama Eppo, joka kymmenen vuotta sitten oli minulle paras poni maailmassa!? Onnea kavioliitosta, tästä ponista ei kannata ikinä luopua!
  http://piritajavera.blogspot.com/2016/10/vanhoja-kuvia-2001-2011_28.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, sama Eppohan tämä on! Kyllä tämän on tarkoitus olla Epon viimeinen koti, sen verran tynkäkasvuisia nuo lapsetkin ovat, etten usko niiden aivan samantien pitkiksi kasvavan :)

   Poista
 3. Kivanoloinen tyyppi! Onnea uudesta ponista :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudesta ponista myös minulta! On hän vain suloisen näköinen kaveri ja varmasti loistava opettaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eppo on kyllä suloinen ja vaikuttaisi olevan erittäin mainio meidän tarpeisiin! <3

   Poista
 5. Eppo on aivan huippu poni!poni asusti vuosia sitten tallilla jossa itsekkin kävin. Poni joka varmasti sopii teille erittäin hyvin :) onnea kavioliitosta tämän unelmaponin kanssa<3

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Eppo on tosiaan osoittaunut aivan mahtavaksi poniksi! <3

  VastaaPoista