Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

30.8.2018

Mitä kaksivuotiaassa tapahtuu kolmessa kuukaudessa

hertjekker.net

Ponioripäivät 22.4.2018 Ypäjällä

Sallis Lindqvist photography
Kolme kuukautta lisää kasvuaikaa nuoressa poni saa ihmeitä aikaan. Aina sanotaan, kuinka maitovarsa kehittyy ensimmäisen elinvuotensa aikana hurjasti. Tässäpä kaksivuotiaan kolmen kuukauden kehitys. Nuoresta varsasta alkaa kuoriutua ison ponin näköinen ja kokoinen otus.   Alemmat kuvat kolkko.net

Rotunäyttely 21.7.2018 HaminaLoppuun vielä mietittävää jokaiselle. Nyt on se kuuluisa kaksivuotiaan syksy, jolloin moni aloittaa nuoren ratsuopit. Kannattavaa, eikö? Jos kolme kuukautta saa aikaan tuollaisen muutoksen ulkoisesti, miettikääpä mikä muutos sisäisesti on tapahtunut. Vaikka nuori voi näyttääkin valmiilta, on hyvä pitää mielessä, ettei se sitä missään nimessä ole, rodusta riippumatta! Sitä voi vain miettiä, kuinka paljon merkitystä on maltilla ja sillä, että odottaisi ratsuoppeja vaikka ensi vuoteen. Tätä vuotta on kuitenkin vielä neljä täyttä kuukautta jäljellä, eli pidempi aika kuin näiden kuvien välillä. 

3 kommenttia:

 1. Anonyymi1/9/18 11:30

  Näyttääpä hienolta ja herranjestas mikä muutos muutamassa kuukaudessa! Alemmissa kuvissa näyttää jo ihan aikuiselta.

  Olisi kiva kuulla lisää koulutuksesta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Millainen on koulutussuunnitelmasi ponin kanssa? Totutatko ratsastajaan keväällä ja laidunkauden jälkeen jatkatte treenejä? Missä vaiheessa koulutus on nyt näin kaksivuotis-syksyllä? Mitkä on sen vahvuudet, missä lajissa toivot sen tulevaisuudessa loistavan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valtavan muutoksen alkukesä sai aikaan. Tuollainen postaus on itseasissa hieman työn alla. ;)

   Poista
 2. Anonyymi3/9/18 11:26

  Mun mielestä noissa kahdessa ylimmässäkin keväällä otetussa kuvassa on kuin eri ponit :D (siis muutenkin kuin värin osalta). Niin se kamera ja kuvaajakin vaan vaikuttaa paljon.

  VastaaPoista