Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

19.3.2019

Kausi avattu!


Kisakauden avaus Lappeenrannassa 2-tason kilpailuissa.

Postauksen kaikki kuvat  Emilia Nerg

Helppo A:2 luokasta rusetin kanssa kotiin. Toinen sija napsahti suorituksella, johon mahtui pukkeja, vastalaukan rikkominen ja loppuradasta lukuisia huonoja siirtymisiä. 62,931% johon ei tietenkään voi olla tyytyväinen, mutta radalla esitetyt ylimääräisyydet selventäköön sitä. Kiitosta tuli tarkkaan ratsastetuista teistä. 
Helppo A radan jälkeen meillä oli vaativa b:1. Lohikäärmeen sukulaiseksi yön aikana muuttunut poniini ei meinannut pysyä nahoissaan. Sain sen kuitenkin ratsastettua verryttelyssä kivaksi ja avuille. Ennen toisen luokan alkua meillä oli kuitenkin palkintojen jako, verryttelyn jälkeen. Kiva ja avuilla oleva poni häipyi samantien, kun perässämme heti kolmantena ja neljäntenä oli kaksi suomenhevosta. Poni pelkäsi niitä aivan hulluna kunniakierroksella. 

Radalla sain ponin kuitenkin taas kivasti avuille. Vähän sähköjäniksen oloinenhan se oli, mutta saimme suoritettua kaikki tehtävät asiallisesti. Ensimmäinen vaihto tuli takaa tasajaloin, josta 4 sekä 4,5 kertoimella kaksi. Toinen vaihto oli jotain sekoitusta ponin ennakoinnin ja siitä johtuneen räpellyksen vuoksi. Yllättäen se oli tuomareiden mielestä kuitenkin saman arvoinen kuin edellä esitetty siisti vaihto. Tulokseksi 58,229% jolla luokan kolmanneksi. 
Paljon jäi parannettavaa ja hienosäätöä, mutta kuitenkin hyvällä tiellä ollaan. Seuraavan kerran ponin kanssa tanssahdellaan alueen hallimestaruuksissa kuukauden päästä. Sen jälkeen matkataankin neljään starttiin Ypäjälle spring dressage kisoihin. Yllä helppo A:2
Alla vaativa B:1Lisää treeniä vaan, jotta saadaan tulostaso paremmaksi! Alkukausi on Kottille ollut aina vaikeaa, joten siihen nähden tämä kausi lähti yllättävän hyvin käyntiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti