Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

2.3.2019

NF-kilpaponikilpailun voittaja vuosimallia 2018

Tulin, näin ja voitin. 
Siinä on Gottfridin motto lyhykäisyydessään. 

kuiskeen.net

Menin iltatallin tekoon hymyssä suin, taas kerran. Toivotin onnentoivotukset heti ovella sekä Kottille, että Frodolle. Jos ponini osaisivat puhua, olisivat ne varmasti kummastelleet mitä ihmettä se Kotti on taas tehnyt, ja toisaalta Eppo ehkä jopa kysynyt kuinka Kotti oikein tekee sen, heiniä rouskuttamalla?! Ja vielä suurempi kysymys olisi ollut mitä Frodo on tehnyt?

Taas yksi meriitti ponin saavutusten listaan, jolla alkaisi olla jo aika paljon pituutta mikäli allekirjoittanut muistaisi pitää sitä ajan tasalla. Tuo pieni ja sievä, suloinen poni otti ykköstilan New Forest -ponien kilpaponikilpailussa. Vuodelta 2016 meillä on taskussamme jo kolmas sija ja 2017 en muistanut osallistua, silloin tuloksemme olisi riittäneet hopeaan. Mutta nyt ajattelin tarjota ponille mahdollisuuden kirkastaa saavutuksensa. 

Hillside Forgotten Gold 52NF ei ollut sijoilla kilpaponikilpailussa, mutta sen sijaan NF-näyttelyponi ranking III. Hyvä saavutus nuorelle oriille sekin. Vuonna 2017 ori voitti parhaan nuoren Forestin palkinnon. Eli saavutuslistaa on tälläkin pojalla jo kerrytetty.

kuiskeen.net taltioi ponin viimekauden estekauden voittoisan aloituksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti