Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

20.4.2019

Mitalikannassa kiinni tänäkin vuonna!

Moniponi Gottfrid nappasi tänäkin vuonna aluehallimestaruuksista mitalin ratsastajan kaulaan. Ihan kultaa ja kunniaa ei vielä tullut, vaikkei se kaukana ollutkaan, sillä toinen tuomari laittoi ratsukon ykköseksi. Mutta henkisesti voittajina, hopean kanssa kotiin. Eikä mistä tahansa mestaruuksista, vaan ihka oikeista ponimittelöistä! 


On kai aika todeta, että poni on saanut ratsastajatiimiinsä ihka oikean poniratsastajan Meten, jolla Kottin kanssa yhteisiä ratsastuksia kerkesi ennen kisoja olemaan jopa viisi kertaa! Mutta niinhän sitä sanotaan, että lahjattomat treenaa. Toinen sija on huippu juttu etenkin, kun edelle kiiri vain monin kertainen Suomen mestari Jenni ja Hazelber's Macho, ja hänkin vain niukasti.


Minun oli tarkoitus ratsastaa ponilla myös vaativa b seniorimestaruuksien merkeissä, mutta kirjoitan tätä tekstiä jo kotona, vaikka luokkani ei ole vielä edes alkanut. Ollaan lusittu kotona jo useampi tunti, joten ei liene perusteluja enempää tarvita. Aikataulut oli tehty niin tympeästi, että Kottin poniluokka oli aivan ensimmäinen ja senioriluokka illalla, jossa Kottin kanssa olisimme kaiken lisäksi olleet lähtölistoilla viimeisiä. Päätin säästellä ponia, tuoda sen kotiin nauttimaan kevätsäästä ja valmistautua ensiviikon kisaturneeseen Ypäjälle. Seuraavaksi alkaakin kahden uuden radan opettelu. 

Kaakkois-Suomen ponimestaruushopeaa ratsukolle 
Mette Kauppila - Gottfrid!
Lämpimät onnittelut!

1 kommentti: