Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

21.8.2019

Vielä fiilistelyjä Frodosta

Asia jonka olen oppinut hevosten kanssa - iloitse silloin kun on aihetta. Iloitse uudestaan ja uudestaan, samasta aiheesta. Kyllä arkeen kerkeää myöhemminkin. Niin harvoin tässä lajissa saa iloita menestyksestä. 

Poninäyttelyn kuvauspuoli oli meidän osalta heikoilla kantimilla. Jos foresteja joku kuvasi, niin ei meidän ponia. Frodosta ei ole kuvia. Niinpä kuvasimme poikaa kotona ja miksipä ei, sunnuntaina etenkin Ypäjällä satoi niin paljon vettä, että kyllä nämä aurinkoisenkelin kuvat itseäni enemmän miellyttää.

Minun kolmivuotias nuori ponini. Niin iso, niin valmiin näköinen. Mutta vielä niin varsa! 

Kuvat Kristian KettunenKuinka saada kotioloissa täysin ruuna olemaan näinkin terhakkana? 
- laita YouTubesta toisen hevosen hirnuntaa soimaan! 

7 kommenttia:

 1. Upeat kuvat upeasta ponista! Mutta eikö foresteilla tosiaan ollut omaa kuvaajaa? Kyllä on vähäiseksi mennyt osallistuminen kuvaajienkin osalta.

  Luulisi että vähintään bis-kehästä olisi jollain kuvia, kun siellä oli monta kuvaajaa. Ainakin Pitkäsen Satu on yleensä ottanut laajalla skaalalla siellä, juuri lähetti minulle Ruusan bis-kehäkuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foresteilla oli? Kuvaaja, mutta heudän kamera meni sateessa sököksi, en tiedä kuinka kuvien kävi. Esim. Lauantailta ei ole mitään kuvia, vaikka silloin oli kyllä kuvaaja kehässäkin ainakin young championin aikaan. :/ sunnuntailta on champion kuvat kännykkälaatua sateessa. Salliksella oli onneksi kolme kuvaa meidän Frodostakin! Kuvaajia olisi enemmän, jos yhdistykset olisivat ajoissa liikenteessä. Kolme päivää ennen "hei voisiko joku.." ei oikein saa ketään kuvaustaitoista liikkeelle. Foresteilla tosin kuvaaja oli yhdistyksen omasta lähipiiristä, mutta se sade..

   Sadulta en olekaan vielä kysynyt.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Alan itsekin pitämään tästä, kun on saanut raameja ja näyttää jo ihan isolta pojalta.

   Poista
 3. Upeat kuvat ja upea poni! :)

  VastaaPoista
 4. Laita ihmeessä jokin näistä Frodon omalle sivulle!

  Onnittelut hienosta menestyksestä ja erityisesti onnea tulevaisuuteen, sitä hevosten kanssa aina tarvitaan. :)

  VastaaPoista