Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

18.11.2019

Varsaponin matka aikuisuuteen

Ottaa taas askeleen eteenpäin huomenna. Frodolle on kerrottu, että huomenna tapahtuu jotakin ensimmäistä kertaa. Ensimmäistä kertaa varsaponi pääsee maneesille treeniin. Ja ihan oikeaan treeniin, nimittäin valmennukseen naapuritallille. Frodoa vähän mietitytti, voiko ruunikkona mennä Liinakkotallille, mutta yritin lohdutella nuorta ponia sillä, että Kottikin on menossa. Ville Vaurion valmennuksessa ollaan Kottin kanssa käyty vuoden ajan ja nyt halusin ottaa myös nuoremman ponin mukaan. Vaikka kyse onkin vielä kolmivuotiaasta nuoresta, haluan sen treenin olevan alusta asti oikeiden asioiden äärellä. Välillä on itse vaikea hahmottaa, mihin kaikkeen kiinnittää enemmän huomiota, ja minkä antaa vielä olla. Kaikkea nuorelta ei voi vaatia, mutta askeleet pitäisi ottaa oikeassa järjestyksessä. Uskon, että Villeltä saamme Frodon kanssa oikeita avaimia jatkoa varten.


Samalla ori saa hyvää harjoitusta vieraista paikoista, rutiinia matkustamiseen ja kaiken lisäksi ihastella komeuttaan peileistä. Jaiks!

Tänään kaivoin varsaponin tarhasta pitkästä aikaa treeniin, jottei huomenna ihan kylmiltään mennä. En olekaan saanut  tuon ponin kanssa noin kivoja pätkiä ikinä! Se tuntui taas kehittyneen vapaillaan aivan älyttömästi. Voisi sanoa, että tasapainoon on löytynyt jo punaisen lankakerän alku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti