Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

2.4.2020

Ei kisoja ainakaan kuukausiin

Sitähän se nyt on. Kisakausi oli tarkoitus aloittaa viimeistään Ypäjällä huhtikuun lopussa. Ei aloiteta. Sen sijaan, että aivan mahdottomasti harmittaisi, olen salamyhkäisen tyytyväinen. Mikä mahdollisuus tämä onkaan? Lisää treeniaikaa ihan hirmuisesti.

Laura Taimioja Photography

En varmasti ole ainoa, joka näkee perutut kisat mahdollisuutena. Mahdollisuutena säästää rahaa, lomapäiviä kotiaskareisiin. Säästää jopa ratsuakin turhalta reissaamiselta ja stressiltä - sitähän kisaaminen ja reissaaminen ympäriinsä aiheuttaa, tahdoin tai en. Ja se treenaaminen, palautua takaisin syvään treenimoodiin, jossa opetellaan uutta ja hiotaan taitoja paremmaksi.

Koska sitten kisoihin? No sitähän ei kukaan tiedä. Ei välttämättä koko vuonna. Se nyt vain sattuu oleman täysin Herran tai lähinnä vallitsevan pandemian vallassa päättää.

Laura Taimioja Photography

Toki harmittaa, jos koko kisakausi menee ohitse, mutta on se vuosi ensi vuonnakin, eikä tasonostot vaadi kisaradoilla juoksemista, vain ja ainoastaan hyvää treeniä. Viimeistään ensi vuonna olemme radoilla kummankin ponin kanssa, entistä kovempana ja parempana. Näin se nyt vaan sattuu olemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti