Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

5.6.2020

Aika aikaansa kutakin

Blogin tie hiljaiseloon on alkanut jo vahvasti heti alkuvuodesta. Siihen on syynsä - AIKA!Minulla ei enää tahdosta riippumatta riitä aikaa kirjoittaa, kuvittaa ja toteuttaa postauksia. Nytkin luonnoksissa lepäilee lähes 100 tekstiä, josta puuttuu se jokin - joko kuvat tai viimeistely. Ja ne jää julkaisematta sen vuoksi. Minulla ei ole ollut sitä hetkeä ja jaksamista istua rauhassa koneen ääreen ja työstää postauksia loppuun asti. 

Eikä siinä, ainahan voi julkaista treenit ja oivallukset jälkikäteen, eihän se nyt haittaa oliko tapahtumasta päivä tai viikko, eikö? Paitsi, että tuntuisi todella typerältä laittaa ilmoille postaus viime viikon ensimmäisistä kakkosen yksittäisistä vaihdoista ja kolmosen onnistuneista sarjoista, kun eilen teimme jo viiden sarjan kakkosia. Siinä menee jo fiilis hehkuttaa jotain yksittäistä, kun tilanne tällä viikolla on jo niin kaukana edellisestä.En ihan totta tiedä, mitä me ponin kanssa vedetään kurkusta alas, sillä sellaista haipakkaa tässä on kehitytty koronan aikana. Mutta blogiin en vain yksinkertaisesti kerkeä niitä onnistumisia ja kehittymisiä päivittämään. En siis millään. Sen sijaan jatkan, ja panostan kaiken bloginkin syömän ajan jo olemassa oleville muille kanavillemme, jos et vielä seuraa, niin otapa nyt haltuun meidän Facebook - sivut sekä instagram-tili. Toisesta näistä löytyy myös mm. Kolmosen vaihtosarjat viidellä vaihdolla, ihan videona - ettei nyt kukaan luule, että liioittelisin onnistumisillani!

Blogini on seurannut monta vuotta hevosharrastustani ja hevosystäviäni. Olen menettänyt monta ihanaa hevosta ja toisaalta saanut monta uutta poniystävää. Blogi on muunmuassa seurannut sekä Kottin, Frodon ja Eppon matkaa koko meillä oloajan. Olen kasvanut ja oppinut blogin aikana aivan mielettömästi. Niin hevosista, kuin elämästä ylipäätään. Olen oppinut ratsastamaan ja kouluttamaan ponejani. Olemme ponieni, etenkin Kottin kanssa opeteltu yhdessä kaikkea uutta. Ja kaiken sen jakaminen on ollut todella mukavaa. Blogi on seurannut Frodoa koko sen elämän ajan, heti syntymästä lähtien. Sen kasvua varsasta isoksi poniksi. On mahtavaa palata aina uudelleen muistelemaan kaikkea sitä, mitä olen joskus ollut, kokenut ja oppinut. Ja kuinka kauas siitä olenkaan jo tullut. KIITOS kaikille näistä vuosista blogini parissa. Enkä mä nyt sano, että tämä olisi loppu, mutta toistaiseksi ainakin vähennän bloggaamista huomattavasti. Voi olla, että vuoden päästä fiilis on toinen. Joskin lisää aikaa tuskin arkeen tulee, kaksi treenattavaa ratsua, työt ja vielä perhe, sekä perheen pienimmille hankittu poni, syövät kyllä aikaa niin paljon, että nopeammat somealustat ovat yksinkertaisesti vain mahdollisuus. Toivottavasti jatkat seuraamistamme myös jatkossakin instan ja facen puolella.

Pian käynnistyy kisakausikin ja hullunkuriset haaveet laitetaan käytäntöön. Seuraa siis menoamme täällä ja täällä.

KIITOS!
Blogi jää olemaan tällaisenaan, ehkä palaan, ehkä en.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi6/6/20 00:51

  Sääli, mutta ymmärrän kyllä että aika on rajallista, joten kiitos kaikesta tähänastisesta ja toivottavasti vielä joskus palaat kirjoittamaan edes harvakseltaan.

  Näitä perinteisiä blogeja ei todellakaan ole turhan paljon tarjolla ja kun aihekin on ollut erittäin kiinnostava (tilaisuus "etäharrastaa" kaviokkaita, kun ihan oikeaan harrastamiseen ei oikein ole monestakin syystä mahdollisuutta)
  Yritän luultavasti vilkuilla myös noita muita kanavia, mutta facebook on monestakin syystä erittäin ärsyttävä luettava ja insta enemmän sellainen valokuva-albumi niin...

  VastaaPoista
 2. Niin tuttuja ajatuksia! Kyllä sitä aina mielummin on kaviokkaiden kanssa kuin blogin äärellä. Kiitos aktiivisesta ja pitkästä bloggausurasta ja kiva kun jatkat muilla kanavilla. Instaan on siirtynyt moni ja itsekin kirjoittelen sinne nykyään ihan suomeksi pidempiä juttuja.

  Onneksi blogin ääreen on aina mahdollista palata ja kirjoittaa vaikka satunnaisesti pidempiä postauksia, jos inspiraatio iskee.

  Olen samoilla linjoilla kuin ensimmäinen kommentoija. Harmi, kun yksi aktiivinen petinteinen blogi loppuu, mutta ymmärrän täysin.

  Nähdään Instassa!

  VastaaPoista