Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

5.4.2016

Tarvitseeko aina sattua?

Kypärä löytyy jo monen ratsastajan päästä, mutta kuinkas on muun kropan suojaus? Turvaliivit ovat vielä useammin jossain muualla kuin ratsastajan päällä, etenkin kouluratsastajilla. Ja tottahan se on, etten itsekään laittaisi tavallista turvaliiviä kovinkaan helposti päälleni. Enhän enää edes omista turvaliiviä. Hevoset messuilla oli Playsson.netin yhteistyökumppani Equestrial.net, joka toi näytille Helite paukkuliivit. Helite on maailman johtava airbag-turvatyyny -liivien ja -takkien valmistaja. 
Pääsin kokeilemaan Helite Air Shell Gilett -liivin toimivuutta käytännössä. Tällä kertaa en kuitenkaan tippunut yhtään mistään, mutta liivi pamautettiin päälläni. Kokemus oli varsin jännittävä, sillä minulla ei ollut mitään aikaisempaa käsitystä siitä, miten liivi toimii ja täyttyy. Alla video pamautuksesta. Lisää videoita löytyy playsson.netin ja equestrial.netin instagram tileiltä.
Helite liivejä on eri malleja ja niihin pääset helposti tutustumaan Equestrial.netin sivuilta. Siellä on nyt Helite tuotteille tutustumistarjous 50 euron alennuksella 9.4.2016 asti. 

Postaus tehty yhteystyössä Equestrial.netin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti