Blogi       ::       #Gottfrid       ::       #HFG       ::       #EPPO       ::      Muistoissa       ::      

23.10.2016

Voiko kipinää sytyttää, vaikka toivo tää häviää?Simo-Petterille on varattu klinikka-aika huomisaamuksi. Meitä selän kanssa hoitanut eläinlääkäri ei ole paikalla. Minulla on vapaata töistä vain muutamia hassuja arkipäiviä, eikä välimatkan vuoksi klinikalle kerkeä työpäivän jälkeen tai ennen. Oli siis otettava se aika ja eläinlääkäri joka oli vapaana, tällä kertaa taas jo muissa vaivoissa tutuksi tullut Leena Karma.

Simolla on kontrolliaika selän ligamenttivaurioiden vuoksi. Vaiva diagnosoitiin heinäkuun alussa ja sitä on hoidettu kolme kertaa shocwavella. Sen lisäksi hevonen on ollut aikalailla rajoitetulla liikunnalla, sillä siltä kiellettiin oikeastaan kaikki, mikä kuuluu hevosen elämään. Etenkin Simon elämään. Simo on onneksi pääosin noudattanut määräyksiä ja pitänyt jalat maan tasalla. Mutta se on kuitenkin hevonen, eläin, jota ei voi pitää koriste-esineenä kaapissa.


Mitä odotan klinikalta? En yhtään mitään. Tottakai olisi toivottavaa ja hienoa, jos ongelma olisi tällä pois pyyhitty ja ligamentit kunnossa, mutta aikamoinen "euro-jaska" -potti saisi tulla kohdallemme. Tosin olihan se Haminaankin neljä miltsiä antanut, ei tästä aja sinne kuin vaivaisen reilun vartin (tulen palavassa kiireessä!).. Valitettavasti pessimisti ei pety. Tai voihan sekin pettyä. On minulla odotuksia, odotan, että vaiva on mennyt parempaan suuntaan ja olisimme oikealla tiellä. Jotain on pitänyt tapahtua, suuntaan parempaan, myös lääketieteen kannalta katsottuna. Pelkkä oma usko ja tuntoni hevosesta ja sen tervehtymisestä ei vaan riitä, enää.

Simo oli jo onnistunut tiputtamaan toisen etukengän jalastaan, eikä kenkää tietenkään tähän hätään löydy. Ja todennäköisesti se on vääntynyt käyttökelvottomaksi, uskoisin. No huomenna nähdään, kutsutaanko kengittäjää ja osteopaattia vai jotain aivan muuta. Kai sitä toivoa kuitenkin vielä on, siitä paremmasta?


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, peukkuja ja onnellisia tähtien asentoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, niitä tosiaan tarvitaan! :)

      Poista